Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Νέος Διοικητής στην 79 ΑΔΤΕ Σάμου


Έπειτα από 16 περίπου μήνες στη Διοίκηση της 79 ΑΔΤΕ ο μέχρι πρότινος Διοικητής της, Ταξίαρχος κ. Ματζάκος Κων/νος, παρέδωσε τη διοίκησή της στο νέο Ταξίαρχο κ. Παπαθανασίου Προκόπη, παρουσία του Διοικητού της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγου κ. Τελλίδη Βασιλείου.


Η τελετή παράδοσης – παραλαβής έγινε μέσα σε ιδιαίτερο συγκινησιακό κλίμα, ήταν επιβλητική και μέσα στο πρωτόκολλο που ορίζουν οι στρατιωτικοί κανονισμοί. Παρόντες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου – Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος, η βουλευτής του Νομού κ. Αγνή Καλογερή, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Στέλιος Θάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Παριανός, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, απόστρατοι Αξιωματικοί, καθώς και αντιπροσωπεία Αξιωματικών – Υπαξιωματικών και Οπλιτών των Μονάδων της 79 ΑΔΤΕ.


Μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης 79 ΑΔΤΕ, ακολούθησε μικρή και λιτή δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Σάμου, όπου εκεί εδόθησαν αναμνηστικά δώρα στο απερχόμενο Ταξίαρχο κ. Ματζάκο Κων/νο, ενώ όλοι ευχήθηκαν υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο του νέου Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ, Ταξιάρχου κ. Παπαθανασίου Προκόπη.


Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ ανέφερε ότι αυτή ήταν μία εθιμοτυπική επίσκεψη, ενώ από την επόμενη επίσκεψή του στη Σάμο, θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά το έργο των Στρατιωτικού προσωπικού, ενώ στον λόγο του ο κ. Δήμαρχος έκανε την πρόταση στον διοικητή της ΑΣΔΕΝ, αν μπορεί ν’ εξετασθεί ο Διοικητής του νησιού να παραμένει για δύο (2) χρόνια.





Α.Κ.

radiocafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: