Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους με τον Περιφερειάρχη ΒΑ κ. Αθανάσιου Γιακαλή


Την Πέμπτη 2 Αυγούστου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιου Γιακαλή, πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση εργασίας με υπηρεσιακά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, στην οποία εξετάσθηκαν ζητήματα του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα που απασχολούν την τοπική οικονομική δραστηριότητα του νομού μας.

Συγκεκριμένα, η διάθεση των κτηνοτροφικών προϊόντων και η μη λειτουργία σφαγείου στο νησί μας, είναι ζήτημα που ταλανίζει την ανάπτυξη όλου του φάσματος της κτηνοτροφικής δραστηριότητας στα νησιά μας, ενώ η λειτουργία των ελαιοτριβείων με την επεξεργασία - διάθεση των υγρών αποβλήτων, πρέπει να εξασφαλίζει το ισοδύναμο, από περιβαλλοντικής άποψης, αποτέλεσμα.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΑΡΧΕΙΟΥ


Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο κ. Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, συμμετείχε σε σύσκεψη στο Μαραθόκαμπο, όπου παρουσία του δημάρχου Σάμου κ. Στυλιανού Θάνου, έγινε ενημέρωση των τοπικών αρχών και φορέων για την εξέλιξη υλοποίησης των έργων που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: