Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΜΕΡΚΕΛ: DEUTSCHLAND UBER ALLES!


ΣΑΜΑΡΑΣ - Όρκο πίστης στο μνημόνιο !! 

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ!


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ «ΔΟΥΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ» ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ! 

Ο Σαμαράς έσπευσε στο Βερολίνο προσφέροντας ένα σκανδαλώδες «δώρο» πρώτης τάξης στη Μέρκελ, το οποίο έστειλε στους Γερμανικούς κυρίαρχους κύκλους ένα ηχηρό μήνυμα απεριόριστης δουλοφροσύνης! 


Συγκεκριμένα, ο Σαμαράς έβαλε τον Στουρνάρα να υπογράψει λίγες ώρες πριν τη συνάντηση με τη Μέρκελ την κατάπτυστη συμφωνία - «πλυντήριο» που απαλλάσσει τη Siemens από τα δύσοσμα έργα και τις ημέρες της στην Ελλάδα. 


Αυτή η κίνηση απέραντης υποταγής της χώρας μας προς τη Γερμανική πολιτική και οικονομική ελίτ αντί να κατευνάσει τη Μέρκελ και να ενισχύσει τη θέση του Σαμαρά, συνέβαλε στο ακριβώς αντίθετο.

Ο μεν Σαμαράς όχι μόνο δεν τόλμησε στη συζήτηση με τη Μέρκελ να πει έστω και μια λέξη για την, ατελέσφορη επαναδιαπραγμάτευση, αλλά παρέπεμψε στις καλένδες και αυτήν ακόμα την ανούσια, αν όχι και επιζήμια, επιμήκυνση.


Αντίθετα η Μέρκελ, έχοντας στα χέρια της το «συγχωροχάρτι» της Siemens, ως δείγμα της γερμανικής επικυριαρχίας στη χώρα μας, πέρασε στην αντεπίθεση. 

Στην ουσία η Γερμανίδα καγκελάριος απευθύνθηκε προσβλητικά και περιφρονητικά στον Έλληνα πρωθυπουργό, ζητώντας να σταματήσει τα λόγια και να περάσουν οι ελληνικές κυβερνήσεις σε πράξεις πλήρους και απόλυτης εφαρμογής του χρεωκοπημένου μνημονίου, ενώ παρέπεμψε το μέλλον της χώρας στην επίθεση των τροϊκανών υπαλλήλων!



iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια: