Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

H Α. Ε. ''ΒΑΘΥΛΛΟΥ – ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ'' δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της ΄Δ Εθνικής!


Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η Α.Ε. ''ΒΑΘΥΛΛΟΥ - ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ'', μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, ομόφωνα αποφάσισε η ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της 'Δ Εθνικής κατηγορίας.

Ο λόγος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση τη διοίκηση είναι η πολυδάπανη συμμετοχή της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα (ταξίδια, διαμονές, σίτιση, μεταφορές κ.α.) καθώς δεν υπάρχει δέσμευση για κάλυψη αυτών από την Ε.Π.Ο όπως συνέβαινε πριν μερικά χρόνια και δεν θα ήθελαν να βάλουν τον σύλλογο σε περιπέτειες ψάχνοντας κάθε αγωνιστική για χρήματα.

Τα μέλη της διοίκησης εξηγούν ότι ένας ακόμη λόγος είναι πως το Εθνικό Στάδιο της Σάμου παρόλες τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων ότι θα φτιαχτεί, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα καμία εργασία και κανείς δεν ξέρει πότε θα αρχίσουν και βασικά πότε θα τελειώσουν, αλλά και η απόφαση της Ε.Π.Ο. να ακυρώσει όλα τα μπαράζ και να τους βάλει όλους στην κατηγορία.

''Εμείς δεν θέλουμε να παίξουμε κανενός παράγοντα το παιχνίδι και θέλουμε όταν ανέβουμε κατηγορία να την έχουμε κερδίσει με το σπαθί μας'', λένε χαρακτηριστικά τα μέλη της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: