Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Μαθήματα σκακιού από τον Σκακιστικό Όμιλο Σάμου «Μέλισσος»


Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» ανακοινώνει μέσω του Τύπου την έναρξη μαθημάτων κατά την περίοδο του φετινού καλοκαιριού από την 1η Ιουνίου έως την 31η Αυγούστου.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε σκακιστές κάθε ηλικίας και επιπέδου και θα πραγματοποιούνται τόσο στο Βαθύ όσο και στο Καρλόβασι ως εξής:

Βαθύ: μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο απόγευμα και ώρες 17.00 έως 20.00 σε αίθουσα που θα παραχωρήσει ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου. Διδάσκει ο κύριος Δημήτρης
Δαγκλής.

Καρλόβασι: δύο φορές την εβδομάδα τις ημέρες Τρίτη και Παρασκευή και ώρες από 18.00 έως 21.00 στο κτίριο της πρώην Εμπορικής Σχολής στο Καρλόβασι. Διδάσκουν οι Αντώνης Τσολομύτης αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Νίκος Ροκοπάνος καθηγητής Μαθηματικών του Γυμνασίου Καρλοβασίων που ήταν και οι υπεύθυνοι του προγράμματος «Λέσχη Φίλων του Σκακιού» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη φετινή σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο Καρλοβασίων.

Τονίζεται με έμφαση ότι η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στα μαθήματα είναι δωρεάν και δεν προβλέπεται η καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού αντιτίμου για την συμμετοχή σε αυτά.

Παράλληλα με τα μαθήματα προβλέπεται και η διοργάνωση ανοικτού τουρνουά.

Όσοι ενδιαφέρονται για το Τμήμα Βαθέος παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον κ.Δαγκλή στο τηλέφωνο 6946951431 ή στο email ddaglis@hotmail.com, για να ενημερωθούν για τον τόπο και την ώρα της πρώτης συνάντησης γνωριμίας.

Οι ενδιαφερόμενοι για το Τμήμα Καρλοβασίων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον κο Ροκοπάνο στο τηλέφωνο 2273035794 ή στο email mathm01015@math.aegean.gr, για να ενημερωθούν για τον τόπο και την ώρα της πρώτης συνάντησης γνωριμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: