Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Σάμος: Στο ίδιο έργο θεατές


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αφού ενημερώθηκε για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης που αφορούσαν τη συγχώνευση των υπηρεσιών διαπίστωσε ότι και η Δ.Ο.Υ. Σάμου στην οποία σημειωτέον εργάζονται πολύτεκνοι και τρίτεκνοι υπάλληλοι ετοιμάζεται για κλείσιμο από 1ης Ιουνίου 2013 με 22 από τους 30 υπαλλήλους της να μεταφερθούν πιθανώς στη Σύρο αφού στα νησιά μας θα παραμείνουν 4 στη Σάμο 2 στο Καρλόβασι και 2 στην Ικαρία.

Στο ίδιο έργο θεατές και για διάφορες υπηρεσίες έχουμε βρεθεί και θα βρεθούμε ακόμα πολλές φορές με τον τοπικό πληθυσμό να αιφνιδιάζεται και τις οικογένειες των εργαζομένων να χάνουν τη συνοχή τους, με τα ακριτικά νησιά μας να απογυμνώνονται και να μένουν ορφανά μέρα με τη μέρα. Είναι τυχαίο που η GOOGLE έσβησε από το χάρτη της τη Σάμο; Μήπως ξέρει κάτι;

Ο Σύλλογος καταγγέλλει την προαναφερθείσα ενέργεια της κυβέρνησης, της ζητά άμεσα να την αποσύρει και καλεί τα μέλη του να αντισταθούν στην αποψίλωση του τόπου μας ενάντια στο νέο διωγμό των συνανθρώπων μας που σοβαρό αντίκτυπο θα έχει για όλους μας.

Με σεβασμό
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: