Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Σάμος: Πλοία και αεροπλάνα


  • Την Παρασκευή 17 Μαϊου ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου μαζί με τη Βουλευτή του Νομού κα Αγνή Καλογερή, συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), που συνεδρίασε στο νησί της Νάξου. 
Παρουσίασαν τις επιπτώσεις και τα προβλήματα από την έως σήμερα, εξυπηρέτηση των προσφερόμενων υπηρεσιών ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών μας με τον Πειραιά και τη Βόρεια Ελλάδα.
    Η πρόταση για εναλλάξ χρήση των υφιστάμενων λιμενικών υποδομών στα νησιά μας, ως σταθμοί διακίνησης ανθρώπων και εμπορευμάτων κατατέθηκε στο συμβούλιο το οποίο και θα αποφασίσει για την έγκριση των δρομολογίων της ακτοπλοΐας.


    • Ύστερα από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την παραχώρηση σε χρήση προκατασκευασμένου οικίσκου για την εξυπηρέτηση του προσωπικού του Αεροπορικού Κλιμακίου Αεροπυρόσβεσης της Πολεμικής Αεροπορίας, ολοκληρώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου η εγκατάστασή του σε χώρο του αερολιμένα Σάμου. 
    Με την ευκαιρία της προσεχούς στάθμευσης των αεροσκαφών αεροπυρόσβεσης στο νησί μας, εφιστούμε την προσοχή σε όλους, φορείς και πολίτες για τη λήψη μέτρων πρόληψης, προς αποφυγή πυρκαγιών την καλοκαιρινή περίοδο.

    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια: