Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πώς θα τιμήσει άραγε η πολιτεία τον Σαμιώτη Πατέρα ?

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας μετά την πρόσφατη ανάρτηση των αποτελεσμάτων των αριστούχων μαθητών του 1ου Γυμνασίου Σάμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση αφού συγχαρεί άπαντες τους εν τη λίστα ευρισκόμενους, να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρώτο εξ αυτών και συγκεκριμένα στον Ευάγγελο Παχυμανώλη τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και γιό του μέλους του Συμβουλίου μας κ. Παχυμανώλη Εμμανουήλ ο οποίος προήχθηκε στην Α΄Λυκείου με βαθμό 19 και 12/13.


Ο Σύλλογος τιμά για την εν λόγω επιτυχία τον Ευάγγελο καθώς και τους γονείς του για τη συμβολή τους στην άριστη μέχρι τώρα σταδιοδρομία του όπως επίσης και κάθε μέλος πολύτεκνης οικογένειας που θα αριστεύει στην κοινωνία μας.

Οι πολύτεκνες οικογένειες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την πατ-ρίδα και θα ματώνουν για αυτή όποτε απαιτηθεί παρά την πλήρη απαξίωση και την καθημερινή εξόντωση που υφίστανται από την κυβέρνηση η οποία τους ξεγέλασε με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις - δηλώσεις.

Πώς θα τιμήσει άραγε η πολιτεία τον Ευάγγελο; Κλείνοντας την εφορία Σάμου που εργάζεται ο πατέρας του στέλνοντας τον σε άλλο νησί ή στο σπίτι του;


                              ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                              Ιωάννης Βούρος                                 Απόστολος Γ. Τσιώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: