Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Πραγματοποίηση Τηλεδιάσκεψης στο Αιγαίο



Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου, κ. Μαρία Παπαδανιήλ, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας και αμφίδρομης επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο με όλα τα στελέχη εκπαίδευσης της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013, τηλεδιάσκεψη, με συμμετέχοντες τους Προϊσταμένους Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Β. Αιγαίου, τους Σχολικούς Συμβούλους Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Β. Αιγαίου, καθώς και τους Διευθυντές/ Διευθύντριες των Διευθύνσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης των Ν. Λέσβου, Σάμου και Χίου. 

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης η κ. Μαρία Παπαδανιήλ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους συνεργάτες της για τρέχοντα ζωτικά θέματα της εκπαίδευσης και να δώσει κατευθύνσεις όσον αφορά στον προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων κατά το σχολικό έτος 2013-2014. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να θέσουν υπό συζήτηση οποιοδήποτε θέμα άπτεται της παιδαγωγικής, επιστημονικής και διοικητικής στήριξης της λειτουργίας των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Β. Αιγαίου.


Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης δεν παρέλειψε, επίσης, να εκφράσει για ακόμα μία φορά τις θερμές ευχαριστίες της τόσο στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αιγαίου, κ. Σταύρο Δημηρούδη, για την παραχώρηση των αιθουσών που χρησιμοποιήθηκαν από τους συμμετέχοντες στη Μυτιλήνη, Λήμνο, Χίο και Σάμο, όσο και στους Υπευθύνους και το Προσωπικό της Διεύθυνσης Διαφάνειας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Β. Αιγαίου για την τεχνική υποστήριξή τους και την ουσιαστική συμβολή τους στη διεξαγωγή των τηλεδιασκέψεων, που οργανώνονται και πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, στο πλαίσιο της συζήτησης θεμάτων που σχετίζονται με τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: