Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Δύο νέες υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Σάμου




Στο τέλος του χρόνου που ήδη έφυγε και συγκεκριμένα την Τρίτη 30 Δεκέμβρη το απόγευμα, συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στη Σάμο. Το θέμα φυσικά που απασχόλησε τη συνεδρίασή τους ήταν η ονοματολογία για το ψηφοδέλτιο Νίκης της Αριστεράς στο Νομό Σάμου.

Σε πρόσφατο δημοσίευμά μας ( Βλέπε....ΕΔΩ ), σας είχαμε ενημερώσει για τα ονόματα που είχαν ήδη προταθεί, αλλά τελικά εκτός από τα αναφερόμενα, την τελευταία στιγμή, σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες μας,  είχαμε άλλες δύο Υποψηφιότητες.


Τάσος Κοζώνης
Αυτές του Χρήστου Βαλατσού, πολιτικού μηχανικού και Προέδρου στο ΤΕΕ Σάμου και του Τάσου Κοζώνη, Πρόεδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου και Δημοτικού Συμβούλου.


Με δεδομένο ότι μόνο ο Μανόλης Βασιλειάς δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε, και άρα δεν είναι στη λίστα των υποψηφίων ( Βλέπε...ΕΔΩ & ΕΔΩ...),  έχουμε συνολικά 7 υποψηφιότητες για μια θέση, αφού έτσι και αλλιώς η δεύτερη θα είναι από την Ικαρία και η τρίτη είναι κλειδωμένη από την ήδη Βουλευτή Σάμου Αγνή Καλογερή. 

Έτσι με αλφαβητική πάντα σειρά, έχουμε
  1. Βαλατσός Χρήστος
  2. Κακλαμάνης Νίκος, 
  3. Κοζώνης Τάσος
  4. Κουτσοδόντης Γιώργος
  5. Παριανός Πέτρος
  6. Σεβαστάκης Δημήτρης 
  7. Χούλης Γιώργος
Από την εγκύκλιο προβλέπεται ότι η Ν.Ε Σάμου θα έπρεπε στη συνεδρίασή της να προτείνει 3 ονόματα από τα 7. Στη συνέχεια η πρόταση αυτή θα μεταβιβαστεί στην Κουμουνδούρου όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.


Δεν γνωρίζουμε την πρόταση της Ν.Ε, αλλά θα περιμένουμε το δελτίο τύπου που θα εκδώσουν ώστε ίσως να μάθουμε περισσότερα από αυτό.

Βέβαια μεγαλύτερη  σημασία   έχει η ίδια η απόφαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ που θα έχει και τον αποφασιστικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση του ψηφοδελτίου νίκης στο Νομό μας.

Η συντακτική ομάδα του "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ" , εύχεται σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία καθώς και καλή δύναμη σε όλους μας στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. 


Στο έργο και στον αγώνα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που ήδη ξεκίνησε...



"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: