Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Σάμος: Δικαιώθηκε ο Μανόλης Μαυρέλος. Τι θα κάνουν τώρα στο Λιμενικό Ταμείο ? "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ"


Μανόλης Μαυρέλος
Δικαιώθηκε για τη στάση του ο πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Μανόλης Μαυρέλος, και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου που δεν επέτρεπαν στο Τούρκικο Πλοιάριο να αποπλεύσει από τον Λιμένα της Σάμου, αφού χρωστούσε ιδιαίτερα σημαντικό ποσό για τέλη, στο Λιμενικό Ταμείο Σάμου. 

Την ώρα λοιπόν που η οικονομία βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, κάποιοι συμπατριώτες μας, στέλνουν αιρετούς στα δικαστήρια γιατί τόλμησαν το αυτονόητο...να διασφαλίσουν τα νόμιμα έσοδα του δημοσίου.

Η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας όμως είναι ιδιαίτερα αποσαφηνιστική και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" σήμερα δημοσιεύει ολόκληρη την σχετική απόφαση προς ενημέρωσή σας.

Ελισαίος Μαυρατζώτης
Για να δούμε τώρα αν ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα τηρήσει το γράμμα του νόμου, σεβόμενος τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας και υπερασπιζόμενος σθεναρά τα συμφέροντα του δημοσίου ?!

Θα ζητήσει τα χρέη αναδρομικά από τον Τούρκο Πλοιοκτήτη προς ενίσχυση του Λιμενικού Ταμείου, όπως προβλέπεται ή θα βρεθούν κάποιες άλλες πάλι δικαιολογίες, ώστε να μη εκτελεστεί άμεσα η απόφαση?  Εμείς θα περιμένουμε και θα σας ενημερώσουμε σχετικά. 

Συγχαρητήρια κ. Μανόλη Μαυρέλο, Δικαιωθήκατε...!



Δείτε τώρα την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, κάνοντας "κλικ" σε κάθε σελίδα προς μεγέθυνση:



"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: