Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Δωρεάν εισιτήριο για την ευτυχία στη Σάμο, από τον κ. Γιώργο Πασχαλίδη


Στη Σάμο βρίσκεται σήμερα  Κυριακή 3 του Μάη ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης και θα μιλήσει στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Αιολίς" από τις 5μμ έως αργά το βράδυ, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη, όπως πάντα άλλωστε σε όλες τις επισκέψεις του σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται το Νησί μας ο ερευνητής και Συγγραφέας, προκειμένου να αναλύσει το μοντέλο TRI-ANTHROPO-TYPE PASCHALIDIS και να έρθει σε επαφή με παλιούς και νέους φίλους του, αλλά και με όλο τον κόσμο γενικότερα όπου απευθύνεται. 


Ο άνθρωπος που έχει αφιερώσει τον εαυτό του στον Άνθρωπο και στην Επιστήμη, έδωσε τηλεφωνικά την Πέμπτη 30 Απρίλη δύο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στο Νομό μας. 


Η πρώτη στο "Ράδιο Σάμος 102fm" στην εκπομπή «Ξεφυλλίζοντας» με την Μαργαρίτα Ικαρίου και η δεύτερη στον "Αρμονία 103,2 Fm" με τον Μάνο Στεφανάκη στην εκπομπή «Ραδιοφωνικά και ενήμερα». 

Σήμερα εμείς με χαρά σας παρουσιάζουμε από την σελίδα μας και τις δύο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του κ. Γιώργου Πασχαλίδη






Τώρα πλέον μέσα από τη νέα γνώση, που μας παρέχει ο ίδιος με την παγκόσμια ανακάλυψή του, ουσιαστικά δίνεται δωρεάν εισιτήριο για την ευτυχία και στους κατοίκους των νησιών μας. 

Θα είμαστε όλοι εκεί.


Σχετικό δημοσίευμά μας: Εδώ....!


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: