Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης στα ΤΕΙ της Σίνδου Θεσσαλονίκης




Στα ΤΕΙ της Σίνδου Θεσσαλονίκης, θα βρεθεί ξανά μετά από πρόσκληση τους, ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης την Τετάρτη 1η Ιούνη στις 3μμ.


Συγκεκριμένα η πρόσκληση έγινε από τον καθηγητή Σ. Βλαχάκη στα πλαίσια του μαθήματος «Μάρκετινγκ τροφίμων» του 4ου εξαμήνου.

Αυτή τη φορά θα μιλήσει στους φοιτητές του τμήματος "Τεχνολογίας Τροφίμων" με θέμα: 
«Τροφές επικίνδυνες για την υγεία- Επεξεργασία και συντήρηση Τροφίμων», σύμφωνα με το μοντέλο tri-anthropo type


Η μακροχρόνια έρευνα του καθηγητή έδειξε ότι η κατανάλωση όξινων τροφών δημιουργεί όξινο pH αίματος, με αποτέλεσμα τη μείωση της άμυνας του οργανισμού και έτσι το άτομο είναι ευαίσθητο σε λοιμώξεις, ιούς και αδυνατεί να πολεμά τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία αναπτύσσονται με ευκολία σε όξινο περιβάλλον. Και ποιές είναι οι τροφές που αυξάνουν το pHαίματος; Στην εργασία που θα παρουσιαστεί γίνεται εκτενής αναφορά των τροφίμων.

Αναμένεται για μια ακόμα φορά η αίθουσα να είναι ασφυκτικά γεμάτη, από τους νέους ανθρώπους που διψούν να έλθουν σε επαφή με τη νέα γνώση και να την εισάγουν στην ζωή τους.


Σχετικά παλαιότερα Δημοσίευματά μας: 01 02 


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: