Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Πότε έρχεται ο κ.Γιώργος Πασχαλίδης στη Σάμο ? (video)





Ανεξάρτητα από τον άσχημο καιρό χθες το βράδυ στο Νησί μας, μια ιδιαίτερα ζεστή βραδιά βίωσαν όσοι από τους φίλους του Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη συμμετείχαν στην διαδικτυακή διάλεξή του στο Ξενοδοχείο "Αιολίς", στην πόλη της Σάμου. 

Παρόλα τα μικρά τεχνικά προβλήματα επικοινωνίας που παρουσιάστηκαν στην αρχή και που στη συνέχεια βαθμιαία υποχώρησαν, οι φίλοι της Ομάδας Σάμου του Γιώργου Πασχαλίδη, παρακολούθησαν ζωντανά τις ιδιαίτερες αναφορές του στις εφαρμογές του μοντέλου Τri-Αnthropo-Τype, στην υγεία, στην διατροφή, στις ανθρώπινες σχέσεις, στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και σε πολλά άλλα.

Στη συνέχεια τους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να του εκφράσουν την αγάπη τους, καθώς και διαβάστηκαν και κάποια αποσπάσματα από τα εκτυπωμένα διαμάντια Πασχαλίδη.

Στην τελευταία επαφή που είχαν μαζί του, ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης ανακοίνωσε την πρόθεση του να επισκεφθεί ξανά το Νησί μας την Κυριακή 5 Φλεβάρη του 2017, αποδεχόμενος την πρόσκληση των φίλων του της Ομάδας Σάμου. 


Εμείς από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ" ευχόμαστε να περάσει σύντομα ο χρόνος για να τον υποδεχτούμε με ιδιαίτερη χαρά ξανά στο Νησί μας και καλή δύναμη στους διοργανωτές αυτής της νέας "εκδήλωσης γνώσης και αγάπης" που θα συντελεστεί, για μια ακόμη φορά, στο Νησί του Πυθαγόρα.

Παρακολουθήστε τώρα το Βίντεο της χθεσινής διάλεξης:


Σχετικό δημοσίευμά μας: ΕΔΩ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: