Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ο Δρ.Γιώργος Πασχαλίδης, παραδίδει το δίπλωμα στον κ. Μαν. Καραγιάννη (video)



Από 15 μέχρι 18 Δεκέμβρη 2016, ο Ακαδημαϊκός Δρ. Γ. Πασχαλίδης επισκέφτηκε την Πολωνία. Μαζί του ήταν και ο συνεργάτης του, κ. Μανώλης Καραγιάννης.

"ΚΛΙΚ" στην φωτο για Μεγέθυνση
Η επίσκεψη του Ακαδημαϊκού Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής του 8ου Διεθνές Συνεδρίου Αθλητισμού και Φυσιοθεραπείας για προπονητές που διοργανώνεται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας και το Τεχνολογικό πανεπιστήμιο OPOLE Φυσικής Αγωγής και Φυσιοθεραπείας με θέμα «Σύγχρονο Ποδόσφαιρο- Θεωρία και Πρακτική».

Προχθές Κυριακή 12 Μάρτη 2017, σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, τελευταία μέρα παρουσίας του για αυτό το μήνα στην Αθήνα, ο Δρ Γιώργος Πασχαλίδης παρέδωσε στον αγαπημένο του συνεργάτη, στον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Μανώλη Καραγιάννη, το Βραβείο - Δίπλωμα του Πανεπιστήμιου "OPOLE" .

Ο Ακαδημαϊκός Δρ Γιώργος Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: Με μεγάλη μου χαρά παραδίδω στον προπονητή και πολύ καλό μου φίλο Μανώλη Καραγιάννη το δίπλωμα συμμετοχής από το αθλητικό συνέδριο του πανεπιστημίου Opole της Πολωνίας όπου και παρουσιάσαμε με μεγάλη επιτυχία την εργασία μου.

Για την σελίδα του Πανεπιστημίου "OPOLE": ΕΔΩ...!

"ΚΛΙΚ" στην φωτο για Μεγέθυνση
Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" ήταν εκεί και κατέγραψε την όμορφη αυτή στιγμή. 

Εμείς συγχαίρουμε το φίλο μας Μανώλη και για αυτή του την διάκριση, ευχόμενοι να έρθουν σύντομα για αυτόν και άλλες επιτυχίες μέσα από το μοντέλο "Tri - Anthropo - Type Paschalidis", αφού σίγουρα το αξίζει.

Παρακολουθήστε τώρα ολόκληρο το σχετικό βίντεο :



Σχετικά δημοσιεύματά μας : 01 02 03 04 05 

Περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: