Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

O "ΧΟΡ.Ο.Σ" στη Γιορτή του Πατέρα στον Παγώνδα



Την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ παρουσίασε χορούς από τη Σάμο και τα νησιά των Κυκλάδων, προσκεκλημένος στη ‘Γιορτή του Πατέρα’ που για μία ακόμα χρονιά διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Παγώνδα «Ομόνοια», στην πλατεία του χωριού.

Οι χορευτές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, εντυπωσιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ το θερμό κοινό τους επιβράβευσε με το χειροκρότημα του.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα «Ομόνοια» για την πρόσκληση, και ιδιαίτερα την κα Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή που πάντα στηρίζει το έργο μας. 


Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση μουσικοχορευτικού προγράμματος του Χορευτικού Ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε από την ορχήστρα του Ευάγγελου Γιαγιά.

Πολλές εκπλήξεις και τοπικά εδέσματα περίμεναν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, όπως οι λαχταριστοί Σαμιώτικοι λουκουμάδες κ.α. 


Ο ΧΟΡ.Ο.Σ συμμετέχει πάντα με χαρά σε όλες τις εκδηλώσεις που προσκαλείτε, συμβάλλοντας στη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: