Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

"ΠΑΣΟΚ" Σάμου: Πότε θα βγει λευκός καπνός από τη Νομαρχιακή ?


Μετά από τις σχετικά πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του "ΠΑΣΟΚ" στη Σάμο, ακόμα να βγει Λευκός Καπνός από τη καμινάδα του για την ανάδειξη του Γραμματέα της Ν.Ε.

Οι εσωκομματικές εκλογές τελείωσαν τόσο καιρό, και πολλά ευτράπελα παρατηρήσαμε...και παρακολουθούμε στο πράσινο στρατόπεδο των στρατηγών χωρίς στρατό.  

Στη συνέχεια μια δυστοκία εμφανίζεται στη συγκρότηση του οργάνου, αφού ο Γραμματέας πλέον δεν ψηφίζεται από μόνος του, όπως πριν από το σύνολο των μελών, αλλά θα προκύψει από την εσωτερική ψηφοφορία που θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει ανάμεσα στα 7 μέλη της νέας  Νομαρχιακής. 

Αιτία κάποιες απουσίες των νεοεκλεγμένων αλλά και οι παρασκηνιακές κινήσεις ανανήψαντων φαντασμάτων, δεινοσαύρων και εξωγήινων που ‘έχουν ενοχλήσει αφάνταστα, τους νεότερους.
.
Από την άλλη μεθοδεύτηκε η  ενεργοποίηση του "αναπληρωματικού μέλους"  μετά από μια περίεργη παραίτηση μιας κυρίας, από τακτικό νεοεκλεγέν μέλος , πριν καν η ΕΚΑΠ «λαλίσει» έτρεξαν να εκβιάσουν κι άλλες παραιτήσεις προκειμένου να διαμορφώσουν το «δικό» τους νέο αρχηγείο…χρισμάτων.


Κάποιοι λένε ότι πίσω από αυτούς βρίσκονται οι αγέρωχοι πρώην δήμαρχοι που θεωρούν τους ευατούς τους κάτι σαν «θεούς» του Ολύμπου (τους υπολογίζουν 14 αντί για 12). Συνδυαστικά θυμίζουμε και μία  πρόσφατη παραίτηση ενός από αυτούς που ανήκουν στην ομάδα των άβουλων ταλιμπάν, της γνωστής λέσχης ζόμπι εξουσίας με τάσεις για μακροβούτια σε καρέκλες και αξιώματα …προσπαθώντας να αναστήσουν τους ξεχασμένους «θεούς»..…

Δυναμικά επανεμφανίσθηκε  ο Πατριάρχης του"γιόκαμ'' και του "παράδες υπάρχουν'' για τα Καλομοιρεια.......σαν να μην έφταιξε ποτέ.... και για τίποτα, σαν λαγωνικό πολιτικών ευκαιριών... σαν γνήσιος καιροσκόπος...αφού έκανε πάλι το Νοσοκομείο -  Ξενοδοχείο ή Καπή, διεκδικεί πάλι δάφνες και αξιώματα από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά, που τώρα τελευταία προσεγγίζει.

Περίεργες εμφανίσεις στα δημοτικά συμβούλια «της χήρας του Μάο» , αλλά και άλλες ύποπτες"λαομαζώξεις", καθώς και η ενεργοποίηση της γνωστής Αντι-Θανικής ομάδας διαμορφώνουν ένα απολίτικο μωσαϊκό συνεχιζόμενων προσωπικών φιλοδοξιών και μόνο. 


Όσο για κάποιους άλλους αδιόρθωτους της λέσχης 3Υ: υπερφιλόδοξους, υπερυποψήφιους, υπερκομματικούς, που την ίδια μέρα πίνουν καφέ με εκπροσώπους όλων των κομμάτων στο όνομα του εγχειρήματος «ανεξάρτητου συνδυασμού» αλλά εξαρτημένους στο λαϊκισμό, και στην ακραδεξιά, μάλλον θέτουν εαυτούς εκτός τράπουλας μιας και οι «θεοί» τους έχουν μετατρέψει σε πολιτικούς χοίρους στο νησί της Κίρκης, ζουν στο δικό τους κόσμο, απειλούν, υπονομεύουν, προετοιμάζονται  στα πατάρια ή στα υπόγεια….;;; ….  Στην προθέρμανση θα μείνουν. λένε κάποιες κακές γλώσσες….

Άλλοι μιλούν για ενέδρα που έχει στηθεί στους ταλιμπάν από το υπερπροστατευμένο στρατηγείο σε μια ανεξερεύνητη σπηλιά της Σάμου από αυτές που πετούν μόνο οι αετοί..   Μέσα υπάρχει και η Σαμοπυθία που τελικά  αυτή λέει θα μοιράσει χρησμούς και χρίσματα…..Όλες αυτές οι κινήσεις των «λίγων» είχαν προβλεφθεί, σχεδόν μεθοδευθεί για να πέσουν οι μάσκες…. 

Αναμένουν και άλλο όμως, κρύβουν καλά των οπλισμό τους για αντεπίθεση που θα μείνει στην ιστορία...κάτι σαν και αυτό που έπαθαν  όταν έμειναν εκτός χρισμάτων το 2010.

  • Μιλούν για μια αχλάδα που έχει δυο ουρές από πίσω….
  • Μιλούν και για τα καλύτερα γέλια αυτών που γελούν τελευταίοι….
  • Μιλούν για κάτι στοιχεία φυλαγμένα σε αεροστεγή κουτιά….
  • Μιλούν επίσης για κάτι συντεταγμένες που κάποιοι έχασαν, σαν τις μέλισσες, μη γνωρίζοντας που πατάνε και που βρίσκονται….

Μέχρι και την σύνθεση των νέων Δημοτικών, Περιφερειακών Συμβουλίων έχουν προβλέψει και ω! του θαύματος (όχι των 2 θεών…) 

Νικητές δεν θα είναι οι ταλιμπάν ούτε οι «3Υ»…

Τι να εννοούν τα κλεφτόπουλα κανείς δεν ξέρει… ίδωμεν.. 

Αυτό που δεν έχουν όλοι τους αντιληφθεί  ακόμα, είναι ότι η κοινωνία  τους ξεπέρασε πια, τους ξέβρασε, αλλά κυρίως τους περιφρονεί.


Ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΔΟΝΙΣΤΗΣ**

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: