Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Πανικός χθες στη Νέα Δημοκρατία Σάμου


Ξεπουπουλιασμένα παπαγαλάκια μου μετέφεραν ότι κάτω από κλίμα πανικού και σύγχυσης κυκλοφορούσαν χθες βράδυ τα γαλάζια παιδιά της ΝΟΔΕ στη ΣΑΜΟ, αφού είχε ολοκληρωθεί η συνάντηση των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, αναλύοντας και τα τελευταία γκάλοπ. 

Πιο συγκεκριμένα σε κλίμα πανικού και απογοήτευσης έγινε η χθεσινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ στη  Σάμο. Τα "παλικάρια" της Νουδούλας μοιρολογούσαν για το πως θα αλλάξει η ζωή τους, τώρα που στη κυβέρνηση έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ..!!!

Επιτέλους κατάλαβαν πως οι καθεστωτικές νοοτροπίες κομπασμού και αλαζονείας τελειώνουν ;

Πως θα διοικήσουν Δήμο και Περιφέρεια τώρα χωρίς κυβερνητικούς αφεντάδες και πολιτικούς προστάτες..; Καταλαβαίνουν ότι καταρρέουν και βγάζουν τις τελευταίες απεγνωσμένες κραυγές ;

Πού είναι οι προεκλογικές υποσχέσεις του κ. ΣΑΜΑΡΑ για "άμεση επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου", "πάγωμα των μέτρων", "αποκατάσταση των κατώτατων συντάξεων","εξεταστική για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο" ;

Αντίθετα το μόνο που ξέρουν καλά να κάνουν είναι να τσακίζουν μισθούς, συντάξεις, κοινωνικό κράτος, ενώ από την άλλη χαϊδεύουν το Πλούτο, τη μεγάλη φοροδιαφυγή, off shore κλπ.

Προκειμένου να βρίσκονται στην εξουσία δεν διστάζουν να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των Τραπεζών και των Αγορών, τα συμφέροντα των δανειστών & Γερμανίας υποσχόμενοι κατά γράμμα τήρηση των μνημονίων εις βάρος του φτωχοποιημένου πλέον Λαού μας. 


Η ώρα πλησιάζει που θα πάρουν την απάντησή τους και το ξέρουν πλέον πολύ καλά αυτό. Τους συστήνω τουλάχιστον "ψυχραιμία" και τους θυμίζω ότι "όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες".




"Παραπολιτικός Σχολιαστής"


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: