Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μήπως ο κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους θα έπρεπε να ήταν ο Περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο ?

Δεν είναι υπερβολή ο τίτλος αλλά ένα σοβαρό ερώτημα, που προκύπτει μέσα από τη ζωή, τη δράση και την ενεργητικότητα του σημερινού Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων.

Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς επικοινωνιακη πολιτική, αθόρυβα και συστηματικά δουλεύει τις περισσότερες φορές με συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα. 




Άλλες πάλι φορές σκοντάφτει στην αδιαλλαξία και στενοκεφαλιά του "Υπερδημάρχου" Μυτιλήνης, άλλες φορές στο λιγοστό προσωπικό των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου. 


Μέχρι σήμερα πάντως, ανεξάρτητα τη γνώμη του καθένα, τα γεγονότα δεν μπορούν να διαψευστούν και δικαιώνουν την εκτίμησή μας.


Έτσι και με την ιδιότητα του πρόεδρου του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών ο κ. Παπαθεοφάνους θα συναντηθεί στις 11 Ιούνη με το νέο Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, αφού το θέμα της Νησιωτικότητας έως σήμερα παραμένει μόνο θεωρητικό. Επίσης πρόκειται να συζητηθεί και το θέμα του αλιευτικού καταφυγίου στο Γιαλισκάρι Ικαρίας.


Εμείς με τη σειρά μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του αυτή πρωτοβουλία, που θα είναι τόσο ωφέλιμη για όλους τους κατοίκους των ακριτικών μας Νησιών.

Ευτυχώς, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, ανεξάρτητα αν βρίσκονται στον ίδιο, πολλές φορές, συνδυασμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: