Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινά δρομολόγια το "Νήσος Μύκονος'' στη Σάμο από τις 27 Ιουλίου

Από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου ξεκινά τελικά δρομολόγια στη Σάμο το πλοίο "Νήσος Μύκονος'' σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της εταιρίας. Δυστυχώς η ζημιά που έπαθε το πλοίο ''Νήσος Χίος'' στη γνωστή σύγκρουση που είχε στο λιμάνι της Σύρου μας στέρησε κατά ένα μήνα το "Μύκονος'' από τον νομό μας και έτσι η περίοδο που θα ταξιδεύει στα δικά μας νερά είναι 27 Ιουλίου μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου.

Τα δρομολόγια του έχουν ως εξής:

Μέχρι τις 20 Αυγούστου αναχώρηση από Πειραιά στις 21:30 το βράδυ για Σύρο - Μύκονο - Εύδηλο - Καρλόβασι - Βαθύ κάθε Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη και Παρασκευή Από τις 21 Αυγούστου μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου αναχώρηση από Πειραιά στις 14:00 το μεσημέρι για Σύρο - Μύκονο - Εύδηλο - Καρλόβασι - Βαθύ. 


Από Σάμο από τις 27 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου η αναχώρηση θα είναι στις 09:00 το πρωί για Καρλόβασι - Εύδηλο - Μύκονο - Σύρο - Πειραιά κάθε Τρίτη - Τετάρτη και Παρασκευή ενώ κάθε Κυριακή η ώρα αναχώρησης θα είναι στις 13:30 το μεσημέρι. 

Από τις 21 Αυγούστου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου το πλοίο θα αναχωρεί για τους ίδιους προορισμούς κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00 το απόγευμα ενώ κάθε Κυριακή η ώρα αναχώρησης θα είναι στις 12:00 το μεσημέρι
i-samos

1 σχόλιο:

tp είπε...

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου θα συνεχίσει τα δρομολόγιά του ή θα σταματήσει στη γραμμή Σάμος-Ικαρία-Πειραιάς?