Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Σύσκεψη με τα στελέχη της διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Β. Αιγαίου

Η πορεία των έργων που είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα μικρών νησιών, καθώς και ο προγραμματισμός της υλοποίησής τους σε σχέση με την ωρίμανση τους σε επίπεδο ολοκλήρωσης των μελετών και αδειοδοτήσεων, ήταν το θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, με τη συμμετοχή στελεχών της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, τεχνικών της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και του Δημάρχου Φούρνων-Κορσεών κ. Γιάννη Μαρούση.


Προχωρούν εντάξεις και δημοπρατήσεις έργων στην Σάμο και την Ικαρία

Προεντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η πρόταση που υπέβαλε η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου για το έργο «Βελτιώσεις, κτιριακών, ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών-εγκαταστάσεων των Περιφερειακών Ιατρείων και του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου» συνολικού προϋπολογισμού 333.000,00 ευρώ.

Εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης & Νήσων Αιγαίου» το έργο «Κατασκευή & Λειτουργία του Κεντρικού Χ.Υ.Τ.Α./Χ.Υ.Τ.Υ Νήσου Ικαρίας» προϋπολογισμού 6.403.124,00 ευρώ, το οποίο θα συμβάλλει στην περιβαλλοντική αναβάθμιση του νησιού και στην ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων.


Δημοσιεύτηκε από τη Δ/νση Αναστήλωσης Αρχαίων Μνημείων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού η προκήρυξη για τη δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση, συντήρηση & Ανάδειξη του Ευπαλινείου Υδραγωγείου στο Πυθαγόρειο Σάμου», προϋπολογισμού 5.214.082,00 ευρώ, με ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών τη 28η Αυγούστου 2012.
Βιολέτα Τριπόδη
radiocafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: