Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ -VIDEO

Ζωντάνια στους δρόμους και χαμόγελα στους καταστηματάρχες σκόρπισε η άφιξη του πλοίου αναψυχής της εταιρείας COSTA ATLANTICA,MEDITERRANEA, στην πόλη της Σάμου το πρωί της Κυριακής.




Το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της πρωτεύουσας της Σάμου το πρωί της Κυριακής μεταφέροντας 1.800 επιβάτες και κάνοντας την ...έκπληξη πλαγιοδέτησε στο λιμάνι της Σάμου, αν και είναι συνολικού μήκους 300 μέτρων. Αυτό επέτρεψε να γίνει ποιο εύκολη η αποβίβαση των επιβατών οι οποίοι παρέμειναν στη Σάμο μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. 


Στο λίμάνι της Σάμου ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης και η δημοτική αρχή είχαν οργανώσει το καλωσόρισμα των επισκεπτών με προσφορά γλυκού σαμιώτικου κρασιού , τοπικών προϊόντων και την παρουσία της φιλαρμονικής.





Κάθε επιβάτης που κατέβαινε απο το πλοίο έπαιρνε στα χέρια του ενημερωτικό φυλάδιο για το νησί μας ενώ πληροφορίες παρέχονταν απο την επιτροπή υποδοχής μπροστά απο κιόσκι πληροφοριών του Δήμου.


Πολλοί εκ των επισκεπτών έσπευσαν να ενοικιάσουν οχήματα, αυτοκίνητα, μηχανάκια μέχρι και ... πουλμανάκια, προκειμένου να γυρίσουν την Σάμο, ενώ άλλοι προτίμησαν το ταξί ως μέσω μεταφοράς. Ο κύριος όγκος των επισκεπτών προτίμησε την βόλτα στην πόλη της Σάμου και στον εμπορικό δρόμο, όπου οι περισσότερες απο τις επιχειρήσεις λειτούργησαν κανονικά.


Να σημειώσουμε επίσης ότι στον εμπορικό δρόμο της Σάμου ξεχωριστό χρώμα έδινε η Φιλαρμονική με τραγούδια ενώ υπήρχαν σημεία που προσφέρονταν γλυκό κρασί και ντόπια προϊόντα. Το κρουαζιερόλοιο COSTA MEDITERRANEA θα σταθμεύει στη Σάμο κάθε Κυριακή.




samostimes - aegaio - samosbook

Δεν υπάρχουν σχόλια: