Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο Εμπορικός Συλλόγος Σάμου συμμετέχει στο Πανεμπορικό Συλλαλητήριο της ΕΣΕΕ την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012



Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ, ενόψει των νέων μέτρων που σβήνουν το μικρό και μεσαίο εμπόριο από το χάρτη, αποφάσισε τη διοργάνωση «Πανεμπορικού Συλλαλητηρίου», με κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012. Το κλείσιμο θα είναι καθολικό σε όλη την Ελλάδα, για όλη την διάρκεια της ημέρας.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου καλεί όλους τους συναδέλφους-επιχειρηματίες να κλείσουν τα καταστήματά τους την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 και να συναντηθούν στην Πλατεία Πυθαγόρα και ώρα 10:30π.μ. Επίσης, συμφωνεί με την πρόταση της ΕΣΕΕ και σας παρακαλεί να τοποθετήσετε διαγώνια μαύρη ταινία στις βιτρίνες και στις προθήκες των καταστημάτων σας.


Είναι χρέος όλων των Ελλήνων μικρομεσαίων και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων η κινητοποίηση να πετύχει, τα καταστήματα να κλείσουν συνολικά και το συλλαλητήριο να έχει δύναμη και παλμό, ώστε να ακουστεί η φωνή μας μέχρι το Υπουργείο Οικονομικών, εκεί που εξυφαίνονται σχέδια για την εξάλειψη της μικρής και μεσαίας εμπορικής επιχείρησης. Η παλλαϊκή συμμετοχή όλων των εμπόρων στις 18 Οκτωβρίου είναι απαραίτητη, ώστε το μήνυμά μας «Στηρίζουμε το Ελληνικό Εμπόριο - Στηρίζουμε την Ελλάδα» να ακουστεί παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: