Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

4 κιλά χασίς και 6 συλλήψεις στη Σάμο (συνέχεια)

Έξι συνολικά άτομα συνελήφθησαν με τέσσερα περίπου κιλά ινδικής κάναβης σε δύο περιπτώσεις στη Σάμο.

Συγκεκριμένα τρεις άνδρες και μια γυναίκα , ηλικίας 53,41,48 και 44 χρονών αντίστοιχα συνελήφθησαν στο Πυθαγόρειο της Σάμου και σχηματίσθηκε σε βάρος τους δικογραφία για την κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 48χρονος προμήθευσε τον 51χρονο και τον 41χρονο, με ποσότητα κάνναβης , έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο 51χρονος και ο 41χρονος όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς πέταξαν ενώ κινούνταν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο δρόμο την ποσότητα χασίς η οποία ήταν βάρους 9,2 γρ. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι όπου διέμενε ο 48χρονος μαζί με μία 44χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερεις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 231,3 γραμμαρίων, η οποία προοριζόταν για πώληση σε τρίτους ,μία ζυγαριά ακριβείας, μεγάλη ποσότητα από νάιλον συσκευασίες, το χρηματικό ποσό των 290 ευρώ, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα μοτοποδήλατο, τα οποία χρησιμοποιούνταν για την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολούθως συνελήφθησαν άλλοι δύο Σαμιώτες 46 και 77 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής, στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρεις νάιλον συσκευασίες και μία μεταλλική θήκη, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 3 κιλών και 225 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα πυροβόλο και ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια διαφόρων τύπων, διάφορα μαχαίρια και λάμες, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ καθώς και ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσυκλέτα, ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Οι συληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
era-aegean

Δεν υπάρχουν σχόλια: