Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ και Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ καλούν για συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα.










Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ καλεί τα μέλη, τις φίλες και φίλους, όλους τους Έλληνες πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που οργανώνουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 9 Οκτωβρη 2012 και ώρα 13.00 στο Σύνταγμα για να:

Στείλουμε ισχυρό μήνυμα στην κα. ΜΕΡΚΕΛ, την τρικομματική Κυβέρνηση και την Τρόικα ότι ο Ελληνικός λαός είναι αντίθετος με την διαιώνιση μιας αδιέξοδης πολιτικής βίαιης λιτότητας και εξαθλίωσης.


Διατρανώσουμε την πεποίθηση μας ότι η έξοδος από την κρίση, μέσα στην Ευρωζώνη, είναι εφικτή με την εφαρμογή ενός ρεαλιστικού και αξιόπιστου προγράμματος Εθνικής Ανασυγκρότησης για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.


Ενισχύσουμε τη συγκρότηση ενός ενωτικού μετώπου αγώνα ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής και διεκδίκησης μιας προοδευτικής απάντησης στην κρίση.



Ο ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Μανόλης Βασιλειάς θα είναι φυσικά εκεί, και καλεί τους Σαμιώτες - Ικαριώτες και Φουρνιώτες που βρίσκονται στην Αθήνα να συμμετέχουν ενεργά.

Τα σχέδια του μαύρου αντιλαϊκού διευθυντηρίου της Ευρώπης δεν θα περάσουν...!

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: