Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

"Βουλιάζει" και σήμερα το Σύνταγμα




Νέο βροντερό "παρών" κατά της τρικομματικής κυβέρνησης του Μνημονίου, η οποία ετοιμάζεται να ψηφίσει τον πιο άγριο μεταπολεμικά προϋπολογισμό που θα ισοπεδώσει την κοινωνία, δίνουν οι εργαζόμενοι σήμερα Κυριακή, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο των συνδικάτων (17.00) στο Σύνταγμα και στην περικύκλωση της Βουλής. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ δίνουν το έναυσμα για να πλημμυρίσει και πάλι η πλατεία όχι μόνο με την οργή και την απόγνωση των εργαζομένων και των πολιτών, αλλά και με την αποφασιστικότητα για να ανοίξει και πάλι ο δρόμος της αξιοπρέπειας και της ελπίδας.

"Η ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν εκατομμύρια συμπολίτες μας στη φτώχεια και την πλήρη εξαθλίωση και σε κοινωνική καταστροφή, είναι πλέον μονόδρομος", σημειώνει σε ανακοίνωση - κάλεσμα για το σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα η Αυτόνομη Παρέμβαση, που θα πραγματοποιήσει προσυγκέντρωση στη συμβολή των οδών Όθωνος και Αμαλίας.

"Το συλλαλητήριο είναι μια ακόμα μάχη στον πόλεμο διαρκείας που έχουμε κηρύξει όλοι οι εργαζόμενοι και ο λαός ενάντια στις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές με στόχο την ανατροπή τους και την ανατροπή του μαύρου μετώπου της συγκυβέρνησης. Κανένας δεν πρέπει να παραδώσει τα όπλα. Σήμερα Κυριακή το Σύνταγμα πρέπει να πλημμυρίσει για μια ακόμα φορά από αποφασισμένους διαδηλωτές, η οργή και η αγανάκτηση να γίνει απόφαση για αγώνα μέχρι την ανατροπή. Στο τέλος θα νικήσουν οι εργαζόμενοι και ο λαός μας".


aygi

Δεν υπάρχουν σχόλια: