Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Προσοχή: η Βιντεοσκόπηση της ανθρώπινης αύρας

Αύρα, σύμφωνα με την μεταφυσική, είναι ένα χρωματιστό περίγραμμα, ή ένα σύνολο συνεχών περιγραμμάτων, που υποτιθέμενα πηγάζουν από τις επιφάνειες αντικειμένων. Οι αύρες δεν πρέπει να συγχέονται με τα φωτοστέφανα ή την άλω των αγίων, που χρησιμοποιούνται από την Χριστιανική εικονογραφία για να απεικονίσουν την φώτιση ως συνέπεια της θεϊκής χάρης. Στη μεταφυσική, ακόμα και οι ταπεινές αμοιβάδες έχουν αύρα.
Η αύρα υποτίθεται ότι αντικατοπτρίζει ένα υπερφυσικό ενεργειακό πεδίο ή ζωτικό πεδίο, που περιβάλλει όλα τα πράγματα. Η ανθρώπινη αύρα υποτίθεται ότι αναδύεται από τα τσάκρας. Υπό κανονικές συνθήκες, η αύρα είναι ορατή μόνο σε ορισμένους ανθρώπους με ειδικές ψυχικές ικανότητες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και φωτογραφίες Κίρλιαν για να φωτογραφήσετε την αύρα. Αυτό πιστεύουν τουλάχιστον οι πνευματιστές.

Σημείωση Εναλλακτικής Δράσης: Το εάν πράγματι οι κίρλιαν φωτογραφικές μηχανές είναι ικανές να φωτογραφήσουν την αύρα ή όχι δεν είναι θέμα πίστης των πνευματιστών όπως αναφέρει ο αρθρογράφος, αλλά επιστημονικής έρευνας. Η επιστημονική έρευνα επί του παρόντος δεν έχει καταλήξει με ασφάλεια σε καμία από τις δύο εκδοχές.alttherapy

Δεν υπάρχουν σχόλια: