Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η παρουσία της Σάμου στο Λονδίνο

Στην έκθεση του Λονδίνου ( WTM ) η οποία είναι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως βρέθηκε από 05/11 έως 09/11 ο πρόεδρος του οργανισμού, Κος Χατζημιχάλης Γεώργιος. Ο οργανισμός συμμετείχε στην έκθεση μαζί με την περιφέρεια στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Στα πλαίσια της έκθεσης ο Κος Χατζημιχάλης είχε συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού, Κα Όλγα Κεφαλογιάννη με την οποία συζήτησαν θέματα για την τουριστική προβολή της Σάμου ενώ δεσμεύτηκαν για νέα συνάντηση στο γραφείο της υπουργού αλλά και στη Σάμο. Επιπλέον συνάντησε και γνώρισε την Κα Victoria Hislop, συγγραφέα του βιβλίου “Το Νησί” η οποία και υποσχέθηκε να επισκευθεί το νησί μας με την πρώτη ευκαιρία μετά από πρόσκληση το προέδρου.

Επιπλέον είχε συναντήσεις με δημοσιογράφους διαφόρων χωρών στους οποίους παρουσίασε τη Σάμο και τις ομορφιές της.

Επίσης είχε συναντήσεις με στελέχη διαφόρων τουριστικών οργανισμών από Αγγλία , Ολλανδία , Γερμανία , Ρωσία , Ιταλία , Τουρκία , Σκανδιναβικές Χώρες και συζήτησε μαζί τους το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με τη Σάμο. Το ενδιαφέρον από τους τουριστικούς οργανισμούς του εξωτερικού δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο για τη Σάμο όμως η παρουσία μας σε εκθέσεις όπως αυτή του Λονδίνου σίγουρα θα μεγαλώσει το ενδιαφέρον αυτό.
samostimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: