Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

« Η υγεία των κατοίκων της Σάμου σε κίνδυνο »

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κ. Υπουργό Υγείας

ΘΕΜΑ: « Η υγεία των κατοίκων της Σάμου σε κίνδυνο »

Συνεχίζονται τα προβλήματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης στο Γ.Ν Σάμου και στο ΚΥ Καρλοβάσου θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία πολλών συμπολιτών μας ιδιαίτερα στη δυτική Σάμο. Σας διαβιβάζω την διαμαρτυρία των εργαζομένων του ΚΥ Καρλοβάσου, το γράμμα του κ. Αντιπεριφερειάρχη, τη διαμαρτυρία του προέδρου της ΔΚ Μαραθοκάμπου καθώς και τα έγγραφα της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Εκφράζουμε την αγωνία των κατοίκων για την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και περιμένουμε άμεσα τις ενέργειές σας για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων

Επισυνάπτονται οι Επιστολές.

ΣΑΜΟΣ, 21.11.2012

Η καταθέτουσα Βουλευτής
ΑΓΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ



ΣΑΜΟΣ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα προβλήματα στις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας στο Νομό Σάμου συνεχίζονται και καθημερινά οξύνονται. Κραυγή αγωνίας αποτελούν η επιστολή του προέδρου της Δ/Κ Μαραθοκάμπου καθώς και του κ. Αντιπεριφερειάρχη.

Η βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αγνή Καλογερή κατέθεσε στο Προεδρείο της Βουλής αναφορά για τον Υπουργό Υγείας ζητώντας την άμεση παρέμβασή του πριν να είναι αργά. Η δυτική Σάμος υποβαθμίζεται και οι ζωές των συμπολιτών μας βρίσκονται σε κίνδυνο. Δυστυχώς το Υπουργείο κωφεύει και επιδεινώνει την κατάσταση.

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΑΓΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: