Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

"ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ " - Το "ΠΑΣΟΚ" συγχωνεύεται με τη Ν.Δ ?


Ενώ η Σάμος γιορτάζει τα 100 χρόνια της ένωσης της με την Ελλάδα, κάποιοι άλλοι φαίνεται να οργανώνουν την ίδια ώρα, μία άλλη Ένωση.

Οι φήμες θέλουν να έχει ήδη ξεκινήσει διάλογος σε επίπεδο κορυφής, με προοπτική το σημερινό "ΠΑΣΟΚ" να ενσωματωθεί στη Ν.Δ, και να αποτελεί πλέον μία "σοβαρή" συνιστώσα της.

Ο κ. Βενιζέλος παρακολουθώντας το κατρακύλισμα των ποσοστών του νεοφιλελεύθερου πλέον μορφώματος του, και για να διασωθεί ίδιος εκλογικά μαζί με τους λιγοστούς συνεργάτες που του έχουν απομείνει, παίρνει από ότι φαίνεται τη μεγάλη αυτή απόφαση. Στην ουσία πλέον μόνο σχηματικές ήταν οι μέχρι σήμερα διαφορές, αφού το περιεχόμενο της πολιτικής τους είναι ακριβώς το ίδιο, όπως και  ίδια είναι τα ταξικά συμφέροντα που εκφράζουν.

Από την άλλη ο κ. Σαμαράς, βλέποντας το αδιέξοδο της πολιτικής των μνημονίων που με πίστη υπηρετεί έως σήμερα, τη συρρίκνωση της εκλογικής του βάσης αλλά και το σοβαρό κίνδυνο για τη Ν.Δ, με την καθημερινή ισχυροποίηση του αντισυστημικού ΣΥΡΙΖΑ, ενδιαφέρεται να δημιουργήσει άμεσα το "μεγάλο αστικό κόμμα", ώστε να βάλει φραγμό στην άνοδο της Αριστεράς στην εξουσία.

Φαίνεται ότι το σύστημα τα "παίζει όλα για όλα" για να διατηρηθεί ανέπαφο το οικονομικό και κοινωνικό status. 


Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε, ώστε αυτές οι φήμες να πάρουν "σάρκα και οστά" και τότε να δούμε όλοι αυτοί οι πρώην σύντροφοι μου εδώ στη Σάμο, που παραμένουν στο "ΠΑΣΟΚ" ακόμα για συναισθηματικούς λόγους,  τι θα κάνουν.

Λέτε να ακολουθήσουν τον αρχηγό τους, ή ξαφνικά όλοι μαζί θα χτυπάνε τη πόρτα της κας. Αγνής Καλογερή, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ , όπως ήδη γίνεται δειλά δειλά σήμερα από κάποια στελέχη της Αυτοδιοίκησης στη Σάμο ? Τι θα κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ ? Θα δεχθεί στους κόλπους του όλα αυτά τα στελέχη που ακόμα και στο Μνημόνιο 3 μιλούσαν θετικά για αυτό?  Πόσο κινδυνεύει ο ΣΥΡΙΖΑ να διαβρωθεί και να αλλοτριωθεί Πανελλαδικά από τέτοιου είδους στελέχη και ποιά θα ήταν τα ενδεχόμενα εκλογικά του οφέλη από μία τέτοια προοπτική ένταξης αυτών των στελεχών στις οργανώσεις του ?

Μήπως ξέχασε ο ΣΥΡΙΖΑ το ρόλο που έπαιξαν και παίζουν οι δυνάμεις της Σοσιαλδημοκρατίας σε Ελλάδα και Ευρώπη ?  Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στον απλό πρώην ψηφοφόρο του "ΠΑΣΟΚ", αλλά σε κάποια στελέχη του, που έπαιξαν και παίζουν με το Κράτος και τους Θεσμούς, υπηρετώντας αυτές τις νεοσυντηρητικές και ενδοτικές πολιτικές της ηγεσίας του έως και σήμερα.




Ανεξάρτητα όμως από αυτά, το βέβαιο είναι ότι αυτή η δουλική και προσκυνημένη κυβέρνηση των Βρυξελλών καθώς και τα κόμματα που τη στηρίζουν καταρρέουν μέρα με τη μέρα και καμιά ένωση ποδοσφαιρικού χαρακτήρα δεν τους σώζει...

Έφτασε η ώρα του Λαού, έρχεται επιτέλους η ώρα της Κυβερνώσας Αριστεράς.




"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: