Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΩΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ .. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανείς που να κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στο Καρλόβασι και να νοιώθει ότι... είμαστε παραμονές εορτών έτσι ; Ακόμα μια απόδειξη του πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στην πλήρη υποβάθμιση της πόλης μας, στην πλήρη απαξίωση της καθημερινότητας του κόσμου, στο πόσο στην τύχη της την έχουν αφήσει . Ούτε στοιχειώδης φωτισμός, ούτε δέντρο , έτσι απλά να θυμίζει ότι κάτι έρχεται, τίποτα απολύτως. Ενώ η πρωτεύουσα έχει κάποια κινητικότητα, κάτι γίνετε εκεί , κάτι νοιώθει ο κόσμος, κάποιες αλλαγές έστω.

Οπότε εύλογα πάλι θα ρωτήσω τους συμβούλους της πόλης μας ,ασχολούνται με τα θέματα της περιοχής ή απλά παρίστανται ως κεφάλια στα δημοτικά συμβούλια ; έχουν κάτι να απαντήσουν σχετικά με τα παραπάνω ή πάλι φωνή βοώντος ; οι κοινοτικοί σύμβουλοι έχουν να πουν τίποτα ; γνωρίζουν ότι απαιτούνται κάποιες παρεμβάσεις, μικρές χωρίς οικονομικό κόστος, για να αναπτερωθεί κάπως το ηθικό του κόσμου; για να νοιώσει κάπως καλύτερα ο άμοιρος Καρλοβασίτης ; έχουν καταλάβει ότι η μικρή αλλαγή στην ψυχολογία ίσως τονώσει λίγο και την τοπική αγορά που αγκομαχά και λιγοψυχά ; αλλά μάλλον πολλά ζητάω . 

Από την άλλη , για να είμαστε και δίκαιοι , που είναι κρυμμένοι οι έμποροι; που είναι ο εμπορικός σύλλογος να πάρει πρωτοβουλίες ; στο Βαθύ τα περισσότερα ο εμπορικός τα κάνει, εμείς δεν μπορούμε ; ή μήπως το πρόβλημα μας είναι ότι ακόμα και τέτοιες άγριες στιγμές, ακόμα και με τέτοιο πόλεμο δεν μπορούμε να ενωθούμε , να βρεθούμε και ως μαι γροθιά να αντισταθούμε και να επιβιώσουμε ; πως θέλουμε να αλλάξει το κλίμα όταν πρώτοι από όλους εμείς δεν το προσπαθούμε ; ας τα σκεφθούν αυτά οι φίλοι έμποροι της πόλης μας και ας αναλογισθούν και τις δικές τους ευθύνες. Ας καθίσουν το συντομότερο κάτω και στο ίδιο τραπέζι και ας πάρουν τις αποφάσεις τους για την επιβίωση τους αλλιώς προβλέπετε πάρα πολύ δύσκολος χειμώνας ... πάρα πολύ δύσκολος .
samiakianaptiksi

Δεν υπάρχουν σχόλια: