Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα θα μπορούσαν να φαντασθούν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου, την πολύ μεγάλη επιτυχία που θα σημείωνε ο χορός που διοργάνωσαν στον Πολυχώρο 45, με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους. Στόχος τους, απ’ ότι μας είπαν, ήταν τα 500 άτομα, αλλά τελικά κοντά στα 650 άτομα πήγαν και διασκέδασαν.

Όλα άψογα διοργανωμένα, οι μουσικοί έπαιξαν τα πάντα, το κέφι ήταν άφθονο, χαμογελαστά – χαρούμενα πρόσωπα, φιλοξενούμενο ένα γκρούπ των είκοσι (20) ατόμων από Τουρκία, που και αυτό απ’ ότι έδειχναν, πέρασαν πολύ καλά, η γευστικότατη κουζίνα του Πολυχώρου 45, συνέθεταν την πολύ καλή – φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα που με μεράκι αλλά και πολύ κόπο οργάνωσαν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου. Φυσικά στα όμορφα της βραδιάς, οι «καντρίλιες» που κλήθηκαν να χορέψουν οι θαμώνες του κέντρου, έχοντας ως καθοδηγητή τον απαράμιλλο σε κέφι και συντονισμό κ. Πέτρο Γρύλλο, που έδινε τα συνθήματα στα «Γαλλικά» και όλοι οι χορευτές εκτελούσαν. 

Γενικά ήταν μία όμορφη βραδιά σε διοργάνωση και προσέλευση κόσμου, κάτι που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε, που σημαίνει ότι όταν υπάρχει όρεξη και μεράκι για τον σχεδιασμό κάποια εκδήλωσης, σίγουρα ο κόσμος ακολουθεί. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην πρόεδρο Κα Δέσποινα Κάϊλα και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου, για την υπέροχη βραδιά που διοργάνωσαν. Και αυτά που γράφουμε, είναι αυτά που άκουσαν ως ένα μικρό ευχαριστώ από τους παρισταμένους. Χρόνια Πολλά – Καλή χρονιά.
Αλέξης Κομνηνός
radiocafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: