Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ξέσπασε πόλεμος για τις οφειλές της ΝΕΛ στη Σάμο



Την αντίδραση του Πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας και ναυτιλιακού πράκτορα Νίκου Κατρακάζου προκάλεσε η απόφαση του δημοτικού λιμενικού Ταμείου Σάμου να βεβαιώσει πρόστιμο στην Εταιρεία NEL LINES και στον ίδιο με την αιτιολογία της μη καταβολής του ποσού που αντιστοιχεί στο 5% επί της τιμής του εισιτηρίου και αφορά στα τέλη λιμένα.

Τα χρήματα που ανέρχονται περίπου στις 100.000 ευρώ τα οφείλει η ναυτιλιακή εταιρεία προς το δημοτικό λιμενικό ταμείο η οποία όμως σύμφωνα με όσα δηλώνει ο ναυτιλιακός πράκτορας έκανε την πρόταση να συμψηφιστούν με τις οφειλές του κράτους προς αυτό, δηλαδή τις επιδοτήσεις για τις άγονες γραμμές. 


Η πρόταση κατατέθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας και ο υπουργός έκανε δεκτό το αίτημα και με απόφασή του ενέκρινε να δοθούν τα χρήματα που οφείλει για επιδοτήσεις στην εταιρεία , στο λιμενικό ταμείο Σάμου κάτι που δεν έγινε ωστόσο δεκτό από την διοικούσα επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου. 

Ο κ. Κατρακάζος σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή αυτή την απόφαση κάνει λόγο για προσωπική επίθεση που έχει στόχο να τον θίξει πολιτικά μιας και ήδη του έχει γίνει πρόταση να ηγείται δημοτικού ψηφοδελτίου που υποστηρίζεται από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις.
Σύνταξη: Χάρης Ζαβουδάκης
era-aegean

Δεν υπάρχουν σχόλια: