Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο κ. Παπαθεοφάνους διαψεύδει την HELLENIC SEAWAYS





Άμεσα κινήθηκε ο Αντιπερειάρχης του Νομού Σάμου και χωρίς να χάνει χρόνο μας αποσαφηνίζει την άγνοια του στα σχέδια της εταιρίας HELLENIC SEAWAYS, που φιλοδοξεί να "πείσει" το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για τον αποκλεισμό του Κεντρικού Λιμένος Βαθέος για το πλοίο "ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ".

Μετά από αυτή τη διάψευση και περιμένοντας και τη διάψευση της Βουλευτή κας. Αγνή Καλογερή, επιβεβαιώνεται ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" που με πρόσφατο δημοσιεύμά του, ξεσκεπάζει την Ναυτιλιακή αυτή Εταιρία και τα σχέδια της. http://manolis-vasileias.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8185.html


Δείτε εδώ ολόκληρο το Δελτίο Τύπου της Αντιπεριφέρειας Σάμου :

Από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γίναμε γνώστες αιτήματος του με αρ. πρωτ. HSW2013-ΓΔΕ:ΑΠ 1349 / 25-04-2013, εγγράφου της HELLENIC SEAWAYS προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, σχετικά με την τροποποίηση δρομολογίων του πλοίου «Νήσος Μύκονος». 

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι επικαλείται, η εταιρεία λόγους τροποποίησης των δρομολογίων
« … μετά από συνεννόηση με τις τοπικές αρχές και τους τοπικούς φορείς ...».

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, ουδέποτε ήρθε σε συνεννόηση με την HELLENIC SEAWAYS προκειμένου να υποστηρίξει το πρόσφατο αίτημά της. 

Απεναντίας, παλαιότερα η Π.Ε. Σάμου, έχει προτείνει στην HELLENIC SEAWAYS και την NEL, κατά τη θερινή περίοδο, την εναλλάξ καθημερινή προσέγγιση πλοίων για τα νησιά Σάμο και Ικαρία, στα λιμάνια Βαθέος - Καρλοβάσου και Αγ.Κηρύκου –Ευδήλου, προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος ταξιδίου από και προς το λιμάνι του Πειραιά για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: