Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Τον Λαικισμό "ΚΑΡΛΑ" αντιγράφει ο κ. Νίκος Μάρκου για Λογαριασμό του κ. Γιακαλή ? (video)




Για πολλά χρόνια στη Σάμο και στην Ικαρία  σχεδόν όσα λιοτρίβια λειτουργούσαν, δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις της ισχύουσας Νομοθεσίας, με αποτέλεσμα να "βιάζεται" το περιβάλλον από τα απόβλητα τους.

Κάθε χρόνο, ο τότε για δύο τετραετίες, Νομάρχης Σάμου κ. Μανόλης Κάρλας φραστικά ισχυρίζονταν  οτι θα ήταν η τελευταία φορά που τους έδινε άδεια λειτουργίας, εντούτοις τελευταία στιγμή, και για τα 8 χρόνια της θητείας του, υπέγραφε για να συνεχίζεται το "θεάρεστο περιβαλλοντολογικό έργο".

Στη Μυτιλήνη πλέον κάτι ανάλογο συμβαίνει με τον διορισμένο  Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Μάρκου  να "μιμείται" το λαϊκισμό του πρώην Νομάρχη Σάμου, αδιαφορώντας και για το ίδιο το περιβάλλον, αλλά και για την την ισχύουσα Νομοθεσία.


Προφανώς ο κ.Μάρκου δεν είναι από τη Μυτιλήνη και άρα δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος για τους ψήφους που θα μπορούσε να εισπράξει με αυτές τις "διευκολύνσεις".

Ποιός θα μπορούσε να πιστωθεί  εκλογικά μία τέτοια υπόθεση ? Προφανώς αυτός που ενώ όλους τους άλλους διορισμένους Αντιπεριφερειάρχες τους άλλαξε στη μέση της θητείας τους, τον κ. Μάρκου δεν τον άγγιξε από αυτή τη θέση.

Και φυσικά αναφερόμαστε στον κ. Νάσο Γιακαλή. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι ετοιμάζεται ο κ. Γιακαλής στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές να συνεχίσει τη καριέρα του στην Αυτοδιοίκηση με υποψηφιότητα για Δήμαρχος Λέσβου, υποστηριζόμενος μάλιστα και από το ΚΚΕ(?!).

Κάνοντας "κλικ" πιο κάτω μπορείτε να δείτε συνοπτικά την ισχύουσα Νομοθεσία για αυτό το θέμα και ας μας πει ο κ. Μάρκου ποιά από τα Λιοτρίβια στη Μυτιλήνη πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις...: http://www.nea.gr/popular/docs1/exi.pdf

Στη συνέχεια δημοσιεύουμε για πρώτη φορά την τοποθέτηση του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μανόλη Βασιλειά για το ζήτημα αυτό, όπου στο τέλος και καταψήφισε την "εισήγηση Μάρκου" : 


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: