Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί ο κ. Γιάννης Νέγρης ? ?

Φωτογραφία: radiocafe
Τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ" πάλι κατηγορεί ο κ. Γιάννης Νέγρης μέσα από το aegaio, σε σχέση με  την τελευταία ανάρτηση μας σχετικά με την αποχώρηση του κ. Νίκου Τριανταφύλλου Αντιδημάρχου,  από το σημείο των επισήμων, όταν κατέθετε στεφάνι στη χθεσινή εκδήλωση, το παράρτημα της Χρυσής Αυγής στη Σάμο..

Και μας κατηγορεί ότι το ρεπορτάζ έγινε από την Αθήνα, άρα αμφιβάλει για την εγκυρότητά του.

Εμείς μιλήσαμε με το κ. Τριανταφύλλου τηλεφωνικά και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ" η στάση του είχε να κάνει από τη μια με τη τιμή και το σεβασμό που δείχνει ο Δήμος Σάμου στους δολοφονημένους Ελληνοποντίους καταθέτοντας το στεφάνι και από την άλλη μια συμβολική πράξη αποτροπιασμού στο φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής με την αποχώρησή του από το σημείο των επισήμων εκείνη την ώρα. Άλλωστε υπάρχει και σχετική πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για αυτό, όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε.


ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ:

Από πού έκανε τόσο καιρό τις αναρτήσεις του ο κ.Νέγρης στο aegaioblogspot ?  Από τη Σάμο ή από την Αθήνα και άρα όλες οι δημοσιεύσεις του το χειμώνα στο "aegaio" δεν είναι έγκυρες?

ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:

Μήπως οι αναρτήσεις μιας σειράς δικτυακών τόπων δεν είναι και αυτές έγκυρες, όπως του samostimes, του radiocafe, ή της zoygla.gr και που αναφέρονται η κάθε μια, με το δικό τους τρόπο για το ίδιο θέμα ? Γιατί τους πείραξε μόνο το δημοσίευμά μας και όχι των υπολοίπων δικτυακών τόπων  ? Και αυτοί ψέματα λένε ? και μόνο το aegaio λέει την αλήθεια ?? 

Ας δούμε λοιπόν μερικές από αυτές:





ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: 

Παρακολουθούμε όλο αυτό το διάστημα διάφορες αναφορές του κ. Νέγρη αλλά και του φίλου του κ. Γαρυφάλλου σε σχέση με τα  δημοσιεύματα του "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ". 

Κυρίως ασχολούνται πολύ με τον Ανεξάρτητο Περιφερειακό Σύμβουλο και ιδρυτικό στέλεχος της "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" κ. Μανόλη Βασιλειά. Λες και η  χώρα μας και  τόπος μας δεν έχει σοβαρά ζητήματα και που θα έπρεπε να ασχολούνται με αυτά.

Εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μια παλιά φωτογραφία με τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  και την αναρτούν συνεχώς, προφανώς για να  προβοκάρουν τον κ. Μανόλη Βασιλειά. Με δεδομένο ότι στη συντακτική ομάδα του "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ" δεν υπάρχει κάποιος ψυχίατρος, προφανώς δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε επιστημονικά αυτή τους τη στάση. 

Το ερώτημα όμως που προκύπτει, είναι ότι το κάνουν γιατί τους ενοχλεί η μεγάλη επισκεψιμότητα του "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ" ή τους  ενοχλούν οι θέσεις της Αντισυστημικής Ριζοσπαστικής και Πατριωτικής Αριστεράς που εκφράζουμε στη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους και η απήχηση που βρίσκουν οι θέσεις μας στην Τοπική Κοινωνία ? 

Όπως και να έχει τους συστήνουμε ψυχραιμία και τους προτείνουμε να πάψουν να ασχολούνται μαζί μας. Δεν είδαμε κανένα σοβαρό site ή blog να κάνει κάτι ανάλογο...Αν συνεχίσουν μόνο διαφήμιση μας κάνουν και τίποτα άλλο....Ας σταματήσουν λοιπόν να είναι τόσο εμπαθείς μαζί μας. Δεν κινδυνεύουν από εμάς αλλά από τους Σαμιώτες και τις Σαμιώτισσες που ολοένα τους αντιλαμβάνονται περισσότερο και τους εγκαταλείπουν.

Εδώ με την κ. Άννα Τσερέπα που συνεχώς και αυτήν κατηγορεί. φωτο aegaio
Ο Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν έλεγε, ότι αν δει το Προλεταριάτο και το κόμμα του, ότι οι δυνάμεις της αντίδρασης βάλουν εναντίον τους, τότε να ξέρουν ότι πάνε πολύ καλά στην πορεία τους. Όσο λοιπόν συμβαίνουν αυτά, είμαστε βέβαιοι ότι συνεχίζουμε σωστά το δικό μας δύσκολο, γοητευτικό  αλλά όχι μοναχικό δρόμο.

Δεν το συνηθίζουμε και δεν είναι της πολιτικής του "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ" να απαντάμε σε άλλα blogs, και φυσικά δεν πρόκειται να το επαναλάβουμε, αλλά υπάρχουν και όρια κύριοι. 

Είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι δεν πρόκειται από εδώ και πέρα να συνεχίσουμε το διαδικτυακό ξεκατίνιασμα μαζί τους, όχι βέβαια από αδυναμία ή έλλειψη επιχειρημάτων αλλά από Άποψη και Θέση.  

Καληνύχτα κ. Νέγρη και κ. Γαρυφάλλου. 
Ο θεός μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: