Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Η 2η Συνδιάσκεψη της Κοινωνικής Συμφωνίας (Φωτορεπορτάζ)


Με επιτυχία έληξε το Σάββατο το απόγευμα η 2η Συνδιάσκεψη της Κοινωνικής Συμφωνίας στην Αθήνα. Συμμετείχαν στελέχη από όλη την Ελλάδα, σε μία μαραθώνια συζήτηση που αφορούσε κυρίως τα ζητήματα των Συνεργασιών της Αριστεράς, τη πορεία συνολικά της οργάνωσης για το Συνέδριο της, καθώς και διάφορα οργανωτικά ζητήματα. 

Έλαβαν το λόγο αρκετοί ομιλητές, ενώ η Πρόεδρος σ. Λούκα Κατσέλη σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας σημείωνε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις όλων των στελεχών. Στο τέλος έλαβε το λόγο ο Γραμματέας της Κοινωνικής Συμφωνίας σ. Λάμπρος Μίχος και η Συνδιάσκεψη έκλεισε με την δευτερολογία της Προέδρου Λούκας Κατσέλη, η οποία πρότεινε, σαν πιθανή ημερομηνία Συνεδρίου το Σάββατο 2 Νοέμβρη.

Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε "κλικ" πιο κάτω:


Σημείωση "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ": Σύντομα θα παρουσιάσουμε, μετά την επεξεργασία τους και βιντεοσκοπημένα πλάνα από αυτή τη τόσο σοβαρή αλλά και ελπιδοφόρα διαδικασία των στελεχών της "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ", που εκ των πραγμάτων δημιουργεί νέα ευχάριστα πολιτικά δεδομένα στον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο της Αριστεράς. 

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: