Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΣΟΚ @ Ν.Δ συνεργάζονται 2,5 χρόνια στο Αιγαίο (ηχητικό video)


Η Εταιρική σχέση Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ σε Κυβερνητικό Επίπεδο, βρίσκει την πλήρη απεικόνισή της εδώ και 2,5 χρόνια και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου.

Στη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε τη Παρασκευή 26 Ιούλη στη Σάμο , μεταεμποδίων του Προεδρείου και άλλων Περιφερειακών Συμβούλων των δύο συντηρητικών παρατάξεων, ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μανόλης Βασιλειάς, κατάφερε να αποκαλύψει τη συνεργασία του Περιφερειάρχη κ. Νάσου Γιακαλή που πρόσκειται στο Βενιζελικό ΠΑΣΟΚ, με το Συνδυασμό του Παύλου Βογιατζή που πρόσκειται στη Ν.Δ.

Να σημειώσουμε ότι ο κ.  Παύλος Βογιατζής από τότε που εκλέχτηκε Βουλευτής της Ν.Δ, κράτησε την έδρα του Περιφερειακού Συμβούλου, χωρίς όμως να εμφανίζεται καθόλου στις συνεδριάσεις του Αυτοδιοικητικού Οργάνου στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Από τότε την "καθοδήγηση" του Συνδυασμού  την ασκεί ο αξιοπρεπής, κατά τα άλλα, κ. Θέοδωρος Βαλσαμίδης. 

Όλο αυτό το διάστημα οι οποιεσδήποτε παρεμβάσεις τους αρκούνται στα πλαίσια των γνωμοδοτήσεων, χωρίς ουσιαστικό ρόλο η λόγο διαφοροποίησης από τις πολιτικές επιλογές και εφαρμογές της Περιφερειακής Αρχής. Χωρίς να ασκούν το ρόλο της αντιπολίτευσης και της κριτικής, τις περισσότερες φορές συμφωνούν με τις εισηγήσεις του κ. Νάσου Γιακαλή, ψηφίζοντας υπέρ των θεμάτων που μπαίνουν σε ψηφοφορία. 

Εμείς φυσικά δεν έχουμε εκπλαγεί για αυτό το πολιτικά και αυτοδιοικητικά νομοτελειακό φαινόμενο. Θεωρούμε όμως ότι θα πρέπει να πάρουν την απάντησή τους από τους λαούς των τοπικών κοινωνιών των Νησιών μας όποτε γίνουν Εκλογές και ανεξάρτητα από τους τότε επικεφαλής τους.

Το τελευταίο και πιο έντιμο που θα μπορούσαν να κάνουν, είναι και η σχηματική τους ενσωμάτωση, αφού δεν τους χωρίζει καμία ιδεολογική, πολιτική και αυτοδιοικητική διαφορά.


Παρακολουθήστε το ηχητικό βίντεο:



Στη συνέχεια ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μανόλης Βασιλείας, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον αντιΠεριφερειάρχη Σάμου κ. Θεμιστικλή Παπαθεοφάνους και στις Υπηρεσίες για το έργο που επιτελείται σήμερα στα Νησιά του Νομού μας, μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικοπολιτικό περιβάλλον.

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: