Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΑΜΟΥ: Καμιά μόνη της! Οργανωμένα αντιπαλεύουμε τους εκμεταλλευτές του μόχθου μας

Έμπρακτη στήριξη λαϊκών οικογενειών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αποφάσισε να ξεκινήσει η Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου. Για το σκοπό αυτό καλεί όποιους έχουν τη δυνατότητα ή δεν τα χρειάζονται, να φέρνουν για αρχή:
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας (εκτός ψυγείου)
  • Γραφική ύλη για παιδιά
  • Παιχνίδια
Στο Εργατικό Κέντρο. Θα μας βρείτε κάθε Πέμπτη απόγευμα 7-9μμ. 

Η Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, και οικογένειες ανέργων, ήρθε σε επαφή με γυναίκες και συζήτησε μαζί τους, σχετικά με τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.

Το συμπέρασμα είναι ότι, δυστυχώς και στον τόπο μας, υπάρχει πληθώρα προβλημάτων, που η κάθε μια γυναίκα και μάνα, προσπαθεί με όλες τις αντοχές και τα κουράγια της, να τα φέρει βόλτα. Ο Σύλλογός μας, δεν κλείνει τα μάτια του. Υπάρχει ανάγκη να οργανωθεί άμεσα ταξική αλληλεγγύη. Αλληλοστήριξη, για να σταθούμε όρθιοι.

Έχοντας πάντα στο νου μας, ότι επιβάλλεται να γίνουμε μπροστάρισσες σ’ ένα μεγάλο αγώνα, για να ανατραπεί αυτή η ζοφερή πραγματικότητα, για να μη διαιωνίζεται η μιζέρια. Στα σχέδιά τους δεν χωράει η ζωή μας, ούτε η ζωή των παιδιών μας.

Εμείς οι ίδιες μπορούμε να το ανατρέψουμε αυτό. Όλες και όλοι μαζί. Με αλληλεγγύη και αγώνα ανυποχώρητα. Δύναμή μας, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Συνεχίζουμε να καταγράφουμε ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: