Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

«Η ΝΔ εναγκαλίζεται με το απεχθές πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ»

“ Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς διασταύρωσε τα ξίφη του με την Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ ”

«Νομίζω ότι η ΝΔ έχει μπει σε μία πορεία μη αναστρέψιμης φθοράς ... Ο σφιχτός εναγκαλισμός της με το πιο απεχθές πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, είναι κάτι το οποίο θα κληθεί να πληρώσει, όπως θα κληθεί να πληρωθεί και τα αδιέξοδα της πολιτικής που εφαρμόζει» τόνισε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς μιλώντας στον real fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βασική δύναμη του προοδευτικού κομματιού του ελληνικού πολιτικού φάσματος", ενώ πρόσθεσε ότι το 1ο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του κόμματος που ανέτρεψε το κραταιό πολιτικό σκηνικό, είναι το κεντρικό πολιτικό γεγονός του 2013. Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να διαμορφώσει τούς όρους της εσωτερικής του λειτουργίας ώστε να είναι αποτελεσματικός και να χαράξει μια τέτοια πολιτική διεύρυνσης και συμμαχιών ώστε να γίνει πλειοψηφικός.

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα διασταύρωσε τα ξίφη του με την Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ. Αναφορικά με το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, η κ. Βόζενμπεργκ τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή που μιλάμε εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα υπάρχει Κοινοβουλευτική Ομάδα, η οποία θα ψηφίσει νέα μέτρα από τη στιγμή που έχουν κατηγορηματικά αποκλειστεί από την υπεύθυνη κυβέρνηση και από τον πρωθυπουργό, με το αιτιολογικό συγκεκριμένα ότι δεν το αντέχει όχι μόνο η κοινωνία αλλά και η οικονομία». Μάλιστα η ίδια τόνισε ότι κανένας Νεοδημοκράτης δεν είναι ευτυχής να συγκυβερνά το κόμμα του με το ΠΑΣΟΚ.

Σε ότι αφορά στο συνέδριο του κόμματος, ο Νίκος Παππάς είπε ότι "τον λόγο έχουν οι 3.500 σύνεδροι οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν μαζί με τις χιλιάδες των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για το ποια μορφή θα έχει ο οργανισμός που εμείς έχουμε ιστορικό χρέος να οικοδομήσουμε. Έχω βαθιά πίστη ότι όλοι μαζί θα βαδίσουμε την επόμενη ημέρα και θα είναι νικηφόρα η πορεία μας. Νομίζω ότι οποιεσδήποτε διαφωνίες μπορούν να ξεπεραστούν και να μας δεσμεύσει η συλλογική απόφαση του ιστορικού μας συνεδρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη".

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ..!!
http://www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: