Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ...ΤΩΡΑ... Συλλαμβάνονται στελέχη της Χ.Α


Ωρα: 9,21........Μόλις πριν από λίγο συνελήφθει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκος και ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης ενώ αναζητούνται  κάποιοι ακόμα Βουλευτές αλλά και άλλα στελέχη, προκειμένου να επισκεφθούν το Γραφείο του Εισαγγελέα.. 


Μετά από έρευνα της εισαγγελίας και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίστηκε ως εγκληματική οργάνωση.

Δικαστικές πηγές υποστηρίζουν ότι οι συλλήψεις βασίζονται στις 32 δικογραφίες που έχουν αποσταλεί στον Άρειο Πάγο, καθώς και σε καταθέσεις μαρτύρων.


Για τις νέες εξελίξεις θα σας ενημερώνουμε εδώ:



Ωρα: 9,43........34 εντάλματα σύλληψης συνολικά έχουν εκδοθεί και αυτή τη στιγμή μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. 

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία παρενέβη ύστερα από την ενεργοποίηση της παραγγελίας της Εισαγγελίας ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση. Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρονται στη Γ.Α.Δ.Α..



Ωρα: 10,10......
Ο Βουλευτής κ. Παναγιώταρος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, παραδόθηκε μόνος του, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο Γραμματέας της Οργάνωσης της Νίκαιας κ.Πατέλης. Αναζητούνται και άλλα στελέχη της Νίκαιας. 

Να σημειωθεί, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ότι οι κ.Βουλευτές  Λαγός και Μίχος ενδέχεται ήδη να έχουν συλληφθεί.

Ωρα: 10,10......Η ενημέρωσή μας αναφέρει ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται και δύο εν΄ενεργεία αστυνομικοί. 

Στο πόρισμα περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια η δομή και η ιεραρχία της Χ.Α, δίνοντας διεισδυτικό ρόλο στον Νίκο Μιχαλολιάκο.



Με βάση το πόρισμα δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο αδίκημα για να προβούν οι Αρχές στη σύλληψη των μελών, καθώς αρκεί και μόνο η συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.

Επίσης, στο πόρισμα του εισαγγελέα αναφέρεται ότι θα γίνουν έρευνες και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κάτι που σημαίνει ότι άμεσα θα ανοίξουν και τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών και βουλευτών.


Ωρα: 12,02......Μέχρι αυτή την ώρα ο Βουλευτής κ. Παπάς δεν έχει ακόμα συλληφθεί, αν και αναζητείται. 

Το βέβαιο είναι ότι δρομολογούνται άμεσα πολιτικές εξελίξεις.

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" 
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: