Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η Σάμος στο Χάρτη Γεύσεων στη Θεσσαλονίκη




Στην τριήμερη εκδήλωση "Χάρτης των Γεύσεων", συμμετείχε η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου.

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τη Wine Plus στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης το τριήμερο που ολοκληρώθηκε, Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013.

Φέτος, ακριβώς όπως και στις προηγούμενες 10 διοργανώσεις, ο Χάρτης των Γεύσεων συνέβαλε στην προώθηση των κρασιών και των αποσταγμάτων, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια περαιτέρω ανάδειξης της ελληνικής οινοποιίας και της αποσταγματοποιίας, δύο δραστήριων κλάδων που ακόμη και στην κρίση βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα τους.

Η ετήσια συνάντηση του κόσμου του κρασιού στη Θεσσαλονίκη, συγκέντρωσε επαγγελματίες και καταναλωτές καθώς και χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα και από το εξωτερικό.



Η συμβολή της έκθεσης στη διαμόρφωση της θετικής εικόνας που η ελληνική κοινωνία έχει για το κρασί γίνεται ακόμη πιο σημαντική, αν λάβουμε υπόψη μας τη στήριξη την οποία χρειάζεται σήμερα το επώνυμο εμφιαλωμένο κρασί.

Χάρτης των Γεύσεων σημαίνει ένα ποιοτικό σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο κρασί με μεγάλη ποικιλία κρασιών και αποσταγμάτων προς γευστική δοκιμή, με εκπροσώπηση των περισσότερων αμπελουργικών περιοχών της Ελλάδας και πολλών ξένων χωρών, ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του κρασιού, καθώς κάθε χρόνο φιλοξενούνται οι πρώτες εμφανίσεις καινούργιων οινοποιών, οινικά αξεσουάρ και βιβλία για το κρασί και τη γαστρονομία, πρωτότυπες, εξειδικευμένες παρουσιάσεις, σεμινάρια και διαλέξεις.


http://samostimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: