Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Απέλυσαν τελικά την καθηγήτρια που έπιασε το γιο του Σαμαρά να αντιγράφει


Όσοι νομίζουν ότι η συμπεριφορά του Λιάπη να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες ήταν μεμονωμένη περίπτωση "ελαφρόμυαλου", όσοι νομίζουν ότι η συμπεριφορά του υιού Ζαγορίτη, που «υπηρετούσε τη θητεία του» στο Πολεμικό Μουσείο χαριεντιζόμενος με τη Τζούλια,οφείλονταν στο «νεαρό της ηλικίας», όσοι νομίζουν ότι η συμπεριφορά του Βουλγαράκη «του τίμιου και του ηθικού» ήταν κι αυτή μεμονωμένη περίπτωση. 


Σήμερα είχαμε την απόλυση της καθηγήτριας που είχε πιάσει στο Κολλέγιο Αθηνών τον υιό Σαμαρά να αντιγράφει στις εξετάσεις. Η σαπίλα ξεκινάει από πολύ πάνω, πιο πάνω δεν γίνεται.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΙΕΛΕ μετά την απόφαση του ΚΥΣΔΕ να επικυρώσει την απόλυση από το Κολλέγιο Αθηνών της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα, η οποία είχε «συλλάβει για αντιγραφή τον υιό του πρωθυπουργού».

«Πέντε ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα το ΚΥΣΔΕ έκανε ένα πρώιμο δώρο στην πρωθυπουργική οικογένεια, στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

«Η απόφαση του ΚΥΣΔΕ έχει ιστορική σημασία και θα επιφέρει δραματικές συνέπειες στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Αποτελεί κατ' ουσίαν υπογραφή συμβολαίου θανάτου για χιλιάδες ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και χαριστική πράξη για τους σχολάρχες» επισημαίνει η ΟΙΕΛΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: