Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Άδεια καταλληλότητας στο Κλειστό Γυμναστήριο Σάμου



Tα μέλη της ανεξάρτητης επιτροπής για την καταλληλότητα των γυμναστηρίων και γηπέδων του νησιού μας, επισκέφθηκε την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, τους χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου Σάμου όπου διαπίστωσε τα όσα έχουν γίνει ώστε να δοθεί άδεια καταλληλότητας στον συγκεκριμένο χώρο.

Το «πράσινο φως» άναψε και η διαδικασία συνεχίζεται. Η αναστάτωση έχει προκληθεί κατόπιν ανάγκης πλήρους συμμόρφωσης όλων ανεξαιρέτως των συμμετοχόντων αθλητικών και ποδοσφαιρικών σωματείων της χώρας, άρα και στο νομό μας, με τη σχετική νομοθεσία περί αδειών λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων (άρθρο 56Α ν.2725/99) και τη σχετική υπουργική απόφαση 46596/2004 (ΦΕΚ Β΄1793), όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα.

«Σειρά έχει το Κλειστό Γυμναστήριο Καρλοβάσου, αλλά ήδη μπορούν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα μπάσκετ και βόλεϊ», δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. (Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας & Άθλησης Σάμου), αντιδήμαρχος κ. Νίκος Τριανταφύλλου.



Έτσι χορταστική φώτο, για να "σκάσει" κάποιος "Πρόεδρος"

Εμείς από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ" συγχαίρουμε τον κ. Τριανταφύλλου για τις σοβαρές του προσπάθειες που έχουν πράγματι αποτελέσματα


http://samiakonvima.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: