Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η Εκλογή της Λούκα Κατσέλη ως Προέδρου της "Κοινωνικής Συμφωνίας" και η δευτερολογία της. (video)


Μία και μόνο Υποψηφιότητα υπήρξε στο Συνέδριο της Κοινωνικής Συμφωνίας για τη θέση του Προέδρου της. Και δεν ήταν άλλη από αυτής της Ακαδημαϊκού, πρώην πετυχημένης Υπουργού αλλά και Προέδρου έως σήμερα της Κ.Σ, της κας. Λούκας Κατσέλη. 

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή της όλα αυτό το διάστημα στην καθοδήγηση του Κόμματος, αλλά και της σοβαρής πολιτικής παρουσίας στην Ελληνική Κοινωνία, σύσσωμο το συνέδριο την χειροκροτεί, ενώ εκείνη εμφανώς συγκινημένη χαιρετά τους συνέδρους. 

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε και την δευτεροομιλία  της  όπου απάντησε σε πολλά από αυτά που ακούστηκαν και έβαλε τις πρωτεραιότητες της Κοινωνικής Συμφωνίας για το επόμενο διάστημα. 

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στο Ιονικό Κέντρο, όπου θα εκλεχθεί ο Γραμματέας της Π.Ε αλλά και η νέα 15 μελής Πολιτική Γραμματεία που θα αποτελείται από την Πρόεδρο, τον νέο Γραμματέα και 13 μέλη που θα εκλεγούν.

Ρεπορτάζ για τη συνεδρίαση αυτή θα έχουμε την άλλη εβδομάδα πάντα μέσα από τις σελίδες του "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ". Ας παρακολουθήσουμε τώρα τα δύο αυτά μοναδικά Βίντεο από το Συνέδριο, και που αποκλειστικά ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" παρουσιάζει:




"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: