Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Πολύτεκνοι και Τρίτεκνοι Σάμου, μαζί στον Αγώνα


Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" έλαβε το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι Πολύτεκνοι Σάμου, και που σε αυτό απεικονίζεται η διάθεση αλλά και η απόφασή τους να πορευθούν μαζί με τους Τρίτεκνους, στο δρόμο του αγώνα για τα δίκαια αιτήματα του χώρου τους. 

Πάντα θεωρούσαμε ότι ο "παράγοντας άνθρωπος" κάνει τη διαφορά υπηρετώντας τους θεσμούς. Βλέπουμε λοιπόν ότι με αυτούς τους ανθρώπους δικαιωνόμαστε και πάλι, αφού από την ώρα που εκλέχτηκαν, συνεχώς παλεύουν και αγωνίζονται δυναμικά.



Εμείς λοιπόν συγχαίρουμε στο πρόσωπο του Προέδρου τους κ Απόστολου Τσιώλη, ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο των Πολύτεκνων για τη μεγάλη και εντυπωσιακή έως σήμερα δράση τους. 

Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο των τρίτεκνων, καλή δύναμη και μεγάλες επιτυχίες στον αγώνα τους. Πάντα μαζί και ενωμένοι για τα καλύτερα αποτελέσματα των κοινών σας αγώνων


Ας διαβάσουμε πιο κάτω την ανακοίνωσή τους:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγχαίρει το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων που μετά τις εκλογές της 26 Ιαν 2014 συγκροτήθηκε την 27 Ιαν 2014 σε σώμα όπως παρακάτω:

α. Πρόεδρος: Χατζηδημητρίου Εμμανουήλ

β. Αντιπρόεδρος: Κοντοριάνου Κωνσταντίνα

γ. Γραμματέας: Τσερκεζίδου Βασιλική

δ. Ταμίας: Μάρκου Εμμανουήλ

ε. Μέλος: Θεοδοσιάδης Θεόφιλος

2. Μετά την ανωτέρω συγκρότηση πραγματοποιήθηκε κοινό συμβούλιο με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας όπου και αποφασίστηκε μεταξύ άλλων ο κοινός αγώνας για την προστασία των ακριτικών μας οικογενειών.

3. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας πιστό στις αποφάσεις του θα είναι δίπλα σε κάθε ακριτική οικογένεια των νησιών μας και θα διεξάγει αγώνα μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός του αυτή τη φορά συνεπικουρούμενο και από τις πράγματι πολύπαθες τρίτεκνες οικογένειες τις οποίες θεωρούμε ισάξιες και μια ανάσα από εμάς.


ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: