Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο κ Γιώργος Πασχαλίδης στη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους

Μακάρι να είχε έρθει στη Σάμο ο αγαπητός μας Ερευνητής και Συγγραφέας κ. Γιώργος Πασχαλίδης. 

Συνέντευξη όμως παραχώρησε στην Δημοσιογράφο κα. Μαργαρίτα Ικαρίου και στο Ράδιο Σάμος 102FM, αναλύοντας μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τους τρεις ανθρώπινους τύπους και τα χαρακτηριστικά τους στην συμπεριφορά και στην έκφραση, καθώς και στις διάφορες ασθένειες που έχουν προδιάθεση, με βάση τον τύπο τους, ο καθένας. 

Αναφέρθηκε επίσης για  τις ανακαλύψεις του και τις εφαρμογές τους καθώς και την αποδοχή που αυτές έχουν στην παγκόσμια Ιατρική Κοινότητα.  Μίλησε για τα επόμενα βιβλία του, τις εργασίες του και τις προσεχείς του δράσεις, προσφορά πάντα στον Άνθρωπο και στην Επιστήμη. 


Εμείς εξασφαλίσαμε το ηχητικό αυτό ντοκουμέντο, από το Ράδιο Σάμος 102FM, και απόψε σας το παρουσιάζουμε, προσπερνώντας το εκ παραδρομής λάθος  που έγινε για την ακριβή ημέρα και ώρα της ζωντανής μετάδοσης. Σημασία μεγάλη έχει ότι αυτή τη συνέντευξη την άκουσαν πολλοί συμπατριώτες μας στα Νησιά μας την περασμένη Δευτέρα και είναι μόνο η αρχή. Ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης υποσχέθηκε ότι σύντομα θα μας επισκεφθεί, εδώ στο ανατολικό Αιγαίο. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές των ανακαλύψεων του ήδη έχουν μπει στην Υγεία, στην Εκπαίδευση, στον Αθλητισμό, στα κέντρα αποτοξίνωσης και αλλού. 

'Έχει ξεκινήσει η διαβούλευση για τη δημιουργία ομάδας πολιτών "ΦΙΛΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ" στη Σάμο, αφού στην Ικαρία ήδη υπάρχει μία δραστήρια ομάδα πολιτών.

Ελπίζουμε ότι ο Δήμος Σάμου ή η Αντιπεριφέρεια Σάμου θα τον καλέσει επίσημα στο Νησί μας, όπως ήδη έχει γίνει  σε τόσες άλλες μεγάλες ή μικρές πόλεις σε όλη την Ελλάδα. 

Σε αυτή την προσπάθεια ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" θα σταθεί και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Για πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής στην υπό ίδρυση ομάδα μπορείτε να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του blog μας: vasileiasmanolis@gmail.com



"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: