Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΙΚΑΡΙΑ - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ

Τα κύματα της επίθεσης σε βάρος και των εργαζόμενων στο Δημόσιο συνεχίζονται.

Βρισκόμαστε λίγες μόνο μέρες πριν ολοκληρωθεί το 8μηνο διαθεσιμότητας που θα σημάνει τις απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων, κυρίως απ’ τον χώρο της εκπαίδευσης και των ΟΤΑ, και λίγες μέρες μετά απ’ τις νέες «ταχύρρυθμες» απολύσεις προσωπικού του ΕΟΠΥΥ. Νέες συγχωνεύσεις-κλεισίματα δημοσίων υπηρεσιών και νέες διαθεσιμότητες-απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων έρχονται να προστεθούν στις προηγούμενες, ενώ, με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις περί της δήθεν αξιολόγησης που προωθούνται, επιχειρείται να καθιερωθεί ένα μόνιμο καθεστώς συνεχούς παραγωγής διαθέσιμων προς απόλυση υπαλλήλων.

Το δικαίωμα σε μόνιμη και σταθερή δουλειά ξεθωριάζει όλο και περισσότερο.

Οι πολιτικές της βαρβαρότητας και του ξηλώματος κάθε δικαιώματος δεν σταματούν ούτε με την είσοδο στην προεκλογική περίοδο. Με τον ίδιο τρόπο δεν μπορούν να σταματήσουν ούτε οι δικοί μας αγώνες ενάντια σ’ αυτές τις πολιτικές και τους εκφραστές τους.

Δεδομένων των αποφάσεων που έχουν πάρει διάφοροι συνδικαλιστικοί φορείς του δημόσιου τομέα, σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, για κινητοποιήσεις το προσεχές διάστημα και ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας,

καλούμε σε σύσκεψη

τα σωματεία και τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα του νησιού μας

την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο νοσοκομείο (Αγ. Κήρυκος). 



στο χώρο των συνελεύσεων (ισόγειο κτιρίου εξωτερικών ιατρείων)
προκειμένου να προετοιμάσουμε στην περιοχή μας από κοινού και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κινητοποιήσεις και τις απεργίες του επόμενου διαστήματος .


ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: