Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σάμος: Το αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα έφτασε στον Παγώνδα!

Η Μουσική Παρέα Σάμου ενθουσίασε και πάλι το κοινό στη συναυλία - αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα που έδωσε την Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο Παγώνδα σε συνεργασία με το Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων "Ομόνοια".

Οι παρευρισκόμενοι έμαθαν για τις δυσκολίες της ζωής του, την αγάπη του για το μπουζούκι, την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι και φυσικά το γνωστό σε όλους καυστικό χιούμορ του.

Όσοι είχαν την χαρά να βρίσκονται εκεί απόλαυσαν γνωστά και λιγότερο γνωστά τραγούδια του, χειροκρότησαν και τραγούδησαν μαζί με τη Μουσική Παρέα.



Τα νέα μέλη της Μουσικής Παρέας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Λαογραφικό Μουσείο του Συλλόγου.

Τα παιδιά της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας "Παιδική Φωλιά", που παρακολούθησαν τη συναυλία, είχαν επίσης την ευκαιρία να θέσουν λίγα ερωτήματα στον αρχηγό της Μουσικής Παρέας, Τάκη Χατζημιχάλη Τάκη, στο φιλόξενο περιβάλλον του Μουσείου, για τη ζωή και τη δράση της.

Στο τέλος δεν έλειψαν τα μεζεδάκια, το γλυκό κρασί και η σούμα μαζί με τις ευχές για τη συνέχιση των εκδηλώσεων, αλλά και της μακρόχρονης συλλογικής προσπάθειας γενικά.

Ο Σύλλογος "Ομόνοια" ευχαρίστησε τη Μουσική Παρέα Σάμου, που για άλλη μια φορά συνεργάστηκε μαζί του, προσφέροντας στα μέλη του και σε όλο το χωριό ένα ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα.



http://my-samos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: