Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών στη Γιορτή Μελιού των Φούρνων και στο πανηγύρι των Μύλων


Το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου συνεχίζει τις δράσεις του με συμμετοχές στα πολιτιστικά δρώμενα του νομού.

Το Σάββατο 19/7 παρουσίασε τους σαμιώτικους χορούς στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων «Ο Ίμβρασσος».

Την Παρασκευή 25/7 για μία ακόμη χρονιά, ομάδα του Χορευτικού Συγκροτήματος Μυτιληνιών Σάμου (Χ.Σ.Μ.Σ.) συμμετείχε με χορούς από τη Σάμο και τη Μικρά Ασία στη Γιορτή του Μελιού που διοργανώθηκε στους Φούρνους από το Σύλλογο Επαγγελματιών.

Μάλιστα, με ευκαιρία τη Γιορτή του Μελιού στους Φούρνους, το Χ.Σ.Μ.Σ. διοργάνωσε διήμερη εκδρομή στην οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Οι χορευτικές ομάδες του συλλόγου παρουσιάζουν τη μουσικοχορευτική παράδοση των νησιών μας σε επιμέλεια του εκπαιδευτικού και χοροδιδασκάλου Μάκη Ευαγγέλου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Σ.Μ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους χορευτές του και τον χοροδιδάσκαλο για το μεράκι και την αγάπη που δείχνουν σε όλες τις παραστάσεις τους, ευχαριστεί επίσης τον Σύλλογο Επαγγελματιών Φούρνων Κορσεών για την άριστη φιλοξενία καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων για την πρόσκληση στις εκδηλώσεις του.

Το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου σας προσκαλεί το ερχόμενο Σάββατο 2 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «Αντάμα στο Αιγαίο» στον χώρο της Πυρασφάλειας των Μυτιληνιών, όπου θα παρουσιαστούν χοροί της Σάμου, της Ικαρίας, των Φούρνων, της Μικράς Ασίας, των Δωδεκανήσων, της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Ρωμυλίας και της Κρήτης. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: